Simson star - babetta 210 tapasztalatok meik a jobbb?
Előző: Hülye!
100 ezerért semmi féle képpen ne vedd meg! Ha tipp-topp állapotú, akkor 60. 100-ért már teljes felszereltésgű tirisztoros endurot vagy B-st lehet kapni, nehogy megvedd annyiért. Robogó meg egy fos, nem motor. Képet tudsz rólla multatni? Kb hogy néz ki darabokban...? Szia! 15f
magyarázd már el kedves 15 éves sutyerák lángelme, akkor vajon azok akik a járgányukból élnek azok alatt miért nem látsz ilyen ősrégi retket, hanem jóformán mind japcsiktól behozott kistestű robival vagy egy normális 125-250es 4T endúróval nyomja. Segítségül elárulom, mert reális áron végtelenül megbízható gépet akarnak mert azzal dolgoznak. és télen nem kell szarráfagyni rajt deréktól lefele.
Az pedig ha tudnál olvasni sehol nem volt kérdés h szerinted mi a motor mi a nem. 2 kerék jár mindegyikhez. Megsúgom a motor 250 ccm-től kezdődik.
Jó, ne haragudj, nem akartalak megsérteni, csak felidgesedtem azon amit írtál.
"de ilyen lámák inkább robit vegyenek, mert csak szívni fognak a simóval mint a torkosborz, szétcseszik ami működik rajt azt is aztán eladják mert szerintük szart se ér. Ehhez már tényleg konyítani kell valamit, és nem tizenoár éves fejjel szétbaszni."
Az zavart benne, hogy le lámázod a kérdezőt, illetve általánosítasz. Nekem 78-as S50B-m volt, másfél évig volt meg a moci, nagyon szerettem. Sokba tartottam, törődtem vele, több mint 10 ezer km-et lemotoroztam. Szerintem, aki ilyen idősen simsont vesz, az motorozni szeretne, viszont nincs pénze pl sendára vagy kis dt-re. 100e Ft-ért már lehet venni 50es kis enduro mocikat, amik sokkalta jobbak a simsonnál, ezt nem tagadom. Egy star nem ér annyit, az 100%, max 50-60 ezret. Szóval mégegyszer elnézésedet kérem! Sziasztok! 15f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!