Az mitől lehet, hogy kb.2 napja nem jelzi ki az autóm a műszerfalon a tankolásig megtehető km-et, hiába nyomok rá? Vagyis nem azt írja mondjuk h 86, hanem ---- ezt a jelzést?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 09:56
2/9 A kérdező kommentje:
És azt nem tudod, hogy hol található ez az érzékelő? Meg ez mitől tud ilyen hirtelen elromlani? ( 3 hónapos, új autóról van szó, ezért is furcsállom)
2012. nov. 28. 13:37
3/9 anonim válasza:
Milyen autó?Lehet,hogy már annyira kevés az üzemanyag,hogy nincs mit számoljon.Ha 2 napja 86 volt a megtehető út...Próbáltad tankolni?
4/9 A kérdező kommentje:
Kia Picanto 1.2! Jaa a 86-ot csak úgy írtam, nem pont annyi volt meg azóta már tankoltam, úgyhogy nem hinném, hogy azért nem mutatja, mert kevés benne a benzin.(most kb. 10 liter benzin lehet benne szerintem)
2012. nov. 28. 18:06
5/9 anonim válasza:
10 litert lazán előfordulhat, hogy nem mutat.
6/9 anonim válasza:
Az enyém 120km alatt nem mutat semmit. Tankold tele, ne sajnáld szegénytől.
7/9 anonim válasza:
Kellene mutatnia ,valamelyik olyan jel hiányzik neki ami ,amik alapján kiszámolja a megtehető km-t...
Valami még szerintem nincs rendbe ,nincs más tünet az autón ?
Általában 50 km-ig írják utána jön -- ....
8/9 A kérdező kommentje:
Hát eddig kiszokta írni 100km, sőt még 70km alatt is. De pénteken lesz egy nagyobb tankolásom, akkor úgyis kiderül,bár szerintem nem ez miatt lehet. Háát semmilyen más hibáról nincs tudomásom, azt leszámítva, h valami piszok nyest lerágott egy darabot a gumis rádióantenna végéből :/ bár tudom, hogy a kettő abszolút nem függ össze :)
2012. nov. 28. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!