Szia
Nekem egy Motowell magnet sportom van 4 éves 9000 km van benne és a kötelező szervizeken kívül csak egyszer kellet javítani.(magyar cég, olcsó alkatrészek, yamaha licenc motorok).
Keeway-be nem vagyok annyira otthon.(feltörekvő cég, honda licenc motorok)
Ár/érték arányban megvagyok elégedve nagyon a motowell-el és szerintem a Keeway sem teljesítene rosszabbul.
Válaszd a 2 üteműt bármelyikről is legyen szó és olyan helyről (kereskedőtől vegyed) ahol megoldott a szervízelés is.
Üdv:Car
A keeway is jó ha újonnan veszed és vigyázol rá és négyütemű.
A kétüteműhöz mindig kell venned drága olajakat is mert ugyebár nem arol 2t kell bele.
A négyütmű sokkal kevesebbet fogyaszt mint a két ütemű,igaz csak egy picivel lomhább,de ha valaki gyorsabb gépet akar az tegye le a jogsit és vegyen nagyobb motort,és ne a kis 50-neseket tunningolja mert az utána már soha nem lesz megbízható járgány
Nekem körülbelül 600 km ként kell keverék olajat után töltenem egy flakon castrol szintetikus olaj körül-belül 1000 km-re (+,- 100 km)elég. Nem ördöngös plusz költség de nem is kell szenvedni az indítással.
+
Nekem elég szar érzés volt amikor egy felüljáróhoz érve csak 35-el tudtam felmenni a 4T csodarobogókkal(akár Keeway akár Motowell {+ 2km kocsi sor}).
Mindenkinek meg van a saját igazsága és mindenki a saját hibáiból tanul válaszd a neked szimpatikus robogót és amit a legtöbben ajánlanak...
Mindkettőt szervizelem napi szinten (robogószervíz), a Keeway megbízhatóbb kevesebb a hibája, jobb az alkatrészbázisa (raktárbázis Magyarországon). A Motowell sokszor szétrázza a csavarokat, csatlakozásokat, rosszabb az alkatrész ellátottsága, nem magyar csak magyar tervezés. Kínában gyártják, néhány alkatrésze megegyezik a Keeway-el.
Mindenféleképp csak a környezetedből (és 2t-t :D)vásárolj a garancia miatt, és legyél ott mikor a dobozból kibontják a motort mert sokszor benne van a fojtatlan kipufogó csonk, amit a szerelők előszeretettel lenyúlnak és 5000 Ft-ért adják majd el neked később. Semmiféleképp ne a neten rendeld meg, mert nem lesz rá garancia (apró betűs rész). Ha írsz egy várost megmondom hova menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!