Simson súbertűből milyen méretek vannak, és honnan tudom melyik milyen méret?
Vettem boltban 16N1-12-höz tűt, de amit kaptam az szerintem 16N3-hoz való (kissebb méretű).
Most tudtam meg hogy többféle méretű van pl: 4, 8, 9 , 10 de hogyan tudom meg mérni mivel nincs rajta szám?
A probléma az hogy orrán száján folyik a benzin, és nem tudok utána állítani, okozhatja a hibát a nem belevaló súbertű???
Nagyon érthet hozzá, aki ezt mondta neked. Van a 16n1-es karburátor, ami a nagy súberes : [link]
és van a 16n3-as karburátor, ami a kis súberes: [link]
Onnan ismerheted meg, hogy a nagy súbertűnek a végén vannak a bevágások és nincs rajta rugó, míg a kis súbernek kb a közepén vannak a bevágások és van egy rugó is rajta. Én azt megpróbálnám, hogy azt a kis lapot, ami rajta van, a legfölső mélyedésbe tenném, de egyébként meg én is tűszelep cserét javaslok. Én nemrég vettem kemény 180 Ft-ért. Meg vegyél új úszóház tömítést is. Szerintem 300Ft-ot megér. Így biztos nem fog fojni a benzin. De megnézheted az úszószintet is. Ez alapján állítsd be, én is ezt használtam és elsőre jó is lett: http://www.youtube.com/watch?v=ZsVLZkMn20k
Szerintem a súbertű nem igazán szokott kopni.
De ha már veszel egy újat "nagy súberest"
vegyél bele,az való a karbidba.
Egyébként meg ha az orrán száján folyik a benya,
akkor tényleg lehet hogy a tűszelep a hibás.
Nem zár rendesen ki van vállasodva,
ezért folyik túl.
De ha jó a tűszeleped elzár rendesen,
akkor az is lehet hogy magas benzinszint.
Ezt a tűvel és az úszóval be tudod kalibrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!