Hallottatok már erről az akkumlátorról? Www.Jenox.hu
Figyelt kérdés
Nagyon dicsérik,bár új márka itthon,de állítólag nagyon jó,2 év garit adnak rá és az áraik is nagyon jók úgy látom.valakinek van ilyen?#akkumulátor #jenox
2012. nov. 26. 13:58
1/11 anonim válasza:
Én megnéztem most az általad linkelt oldalt.
Nem tudom mi alapján mondod, hogy "az áraik is nagyon jók"?
Néztél már szét más akkumulátoros oldalon, vagy csak ingyenreklámot akarsz csinálni?
2/11 anonim válasza:
Árakat nézve nem olcsó, cserébe ismeretlen. Nem jött be az ingyenreklámod!
3/11 A kérdező kommentje:
nem ingyenreklám volt.csak egy kérdés.
2012. nov. 26. 15:01
5/11 anonim válasza:
Most jott be par honapja magyarorszagra.. sok ismerosomnek ilyen aksija van es nekem is:) nem volt ra panasz.. en mindenkinek csak ajanlani tudom.
6/11 anonim válasza:
Én is csak jót tudok mondani róla, ugyanis nonstop futár szolgálatuk is van. Este 11 kor kijött egy pali és be is szerelte azonnal.
7/11 anonim válasza:
Jaj Lacus, nem kell a kamu duma...
10/11 anonim válasza:
"erika0502 válasza:
Én is csak jót tudok mondani róla, ugyanis nonstop futár szolgálatuk is van. Este 11 kor kijött egy pali és be is szerelte azonnal."
Ennyi pénzért ez természetes kell, hogy legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!