Motoros "futár" diákmunka, erről hallottatok?
Tavaly ősszel az egyik budapesti diákmunka közvetítőnél bukkantam rá egy hirdetésre. Miszerint olyan diákot keresnek motoros futárnak, akinek van A1-es jogosítványa...
Nagyon megörültem végre egy testhezálló munka, rákérdeztem, sajnos már betelt, azt mondták csak tavasszal lesz.
Nagy futtában kaptam egy kis értesítést, hogy ez nem is igazi futármunka, hanem a motoron van vmilyen hirdetés és azt kell hirdetni és motorozni vele.
Most újra elgondolkoztam rajta, így a szezon kezdetével, viszont csak jövő héten tudok utánanézni, addig pedig marad a gondolkodás, hogy mi is lehet ez. :)
Valaki esetleg tud többet erről?
Ha esetleg off akkor bocs.
Én olyat találtam tavaly nyáron, hogy autós futárkodás. Amikor házhoz szállítást kérnek akkor berakod a kocsidba a cuccot, és elviszed oda ahova kell. A benzint amit elhasználsz közben fizetik neked, valamint egész jó órabérért dolgozhatsz.
Most tényleg ez az off?:O Hát már bocsánat de hány éves vagy, hogy ezekből nem jöttél rá, hogy nem a szokványos pizzafutárra gondolok??? (Motoros "futár" diákmunka, hogy ez nem is igazi futármunka, )
Legalább jót nem is nevettem rajta de jól elcsodálkoztam a kommenteken... :P
És akkor szerinted a kérdésre válaszoltál?
(egyébként 20 éves vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!