Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van egy etz és lehet hogy...

Ha van egy etz és lehet hogy egy-két évig nem tudom használni (nincs rá jogsim), akkor van-e jobb megoldás az ideiglenes kivásnál, hogy minnél kevesebbe kerüljön?

Figyelt kérdés

Tudom h 2300 ft/6 hó, de ha évekig nem használom sok 2300 összeadódik és forgalmi is telik. Az meg 6eft egy új

(De jó volt a régi ideiglenes. Kivonatat és akkor raktad vissza amikor akartad, ha ez 3 év volt akkor 3 év volt.)

2012. nov. 21. 21:33
 1/1 anonim ***** válasza:

A műszakija akkor is lejár ha kivonatod, igazából a kérdés, hogy melyik olcsóbb, fizetni a biztosítást vagy kivonatni. 4600 forint olcsóbb mint az éves biztosítása, de azzal elmegy egy fél napod és egyéb költséged is van... Nekem Pannoniám van, azt nem érné meg kivonatni, mert 3200 forint a féléves biztosítás - 600 forint ha busszal mennék a legközelebbi okmányirodáig, ha kocsival megyek és beleszámolom a két órát amit igénybevesz az út meg az ügyintézés biztosan nem érné meg. Szóval lehet a legolcsóbb fizetni a biztosítást.

A lényeg: olyat ne csinálj, hogy a neveden lévő motor után egyszerűen nem fizetsz és kitiltják a forgalomból - ha egyszer vissza akarod helyezni akkor megbüntetnek (most 10900 forint) + minden napra fedezetlenségi díjat kér a MABISz, ami 250-es ETZ-nél 70 forint/nap.

2012. nov. 21. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!