Tudtok mondani olyan motort ami régi és keveset eszik?
Simson, Mz, stb...
Ja és mondjuk 125 cm3 nál nagyobb.
Lerobbant Pannónia. Az nagyobb is, meg nem is eszik semmit.
Mennyi a keret rá, mire kéne, milyen jogsid van?
B-s jogsival maximum 50ccm-es, 4kW teljesítményű és 45km/h-nál nem gyorsabb segédmotort vezethetsz, ergo marad a Simson, esetleg egy 50-es Yamaha DT, ha nem valami kókányolt csodát akarsz, eléggé behatárolja a keret.
Ha a B125-ös tanfolyamra gondolsz akkor azzal maximum 125ccm-s és 11kW közötti motorkerékpárt vezethetsz, itt már több lehetőség van, de nem a 100ezres kategóriában, papíros, jó állapotú gépet nehezen fogsz kapni ennyiből. Esetleg a 125-ös ETZ-k játszanak, de ki kell fogni, és itt már át is kell íratni.
Ja, és a kérdésben 125ccm FÖLÖTTI gépet említettél. ;)
ja kösssz h szlotál
125 ALATT!!
A kérdésben min 125 ccm van, ezért nem írtam az MZ-t. De ha max 125 és max 100ezer, akkor MZ TS 125 vagy ETZ 125, amiben találhatsz papírokkal együtt jót, mást nem nagyon. Még esetleg Jawa is van 125-ös, de azt nem tudom, hogy 100ezerért lehet-e már venni.
És van JAWA is: [link]
JAWA-ból csak ezt az egyet találtam, de MZ-ből van választék.
Nekem 250 ETZ-zém van.Nagyon állat! Elégedett vagyok Vele!!!
Fogyasztása új kipufogóval és beállítással 4 liter hosszú távon városban 5liter. átlagban meg 4,5 körül eszik.
Ha 125-ös elektromos gyújtású Etz-zét veszel annak még ennél is sokkal jobb a fogyasztása.
Amúgy ha négyütemű gépet veszel az alapból kevesebbet eszik.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!