Szerintetek melyik jobb motor? Aprilia rs 50 vagy Yamha TZR 50 vagy Derbi Senda vagy Yamaha DT 50?
Figyelt kérdés
Nemtudom eldönteni hogy melyik lenne értelmesebb..egy gyorsasági vagy cros...2012. nov. 20. 16:58
1/4 anonim válasza:
Yamaha TZR meg az Aprilia RS nagyjából egyformák, de én inkább a Yamahát választanám. Én közútra nem vennék crosst, csak akkor, ha használnám terepen is. Készülj fel rá, hogy 50-es motorom nagyon sokat kell váltogatni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Felkészültem :D köszi..amugy mért vennél inkább yamahát ?? az megbízhatóbb?
2012. nov. 20. 20:05
3/4 anonim válasza:
Hát a Yamaha a legjobb ezek közül, de a Derbi sem rossz (spanyol márka). Ezt az ára is mutatja. Ugyanis egy jó példány 300/350.000. Ft körül van használtan.
4/4 anonim válasza:
Supermotot erdemesebb szerintem. Varosban nem okoz gondot 1-2 padka es terepre is tudsz menni vele.
Hogy Derbi vagy Yamaha, a te dontesed, mindketto jo motor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!