Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aprilia sr50, vagy Yamaha...

Adam574 kérdése:

Aprilia sr50, vagy Yamaha aerox 50?

Figyelt kérdés
A címben említett 2motor között vacilálok.Teljesítményre tudom,hogy kb ugyanaz,még kinézetre is egyaránt tetszik mind a 2,de tanácsotokat szeretném kérni,melyik éri meg jobban,melyik a strapabíróbb,stb...?

2012. nov. 4. 10:16
 1/5 anonim ***** válasza:
én semiképen nem vennék sr-t, mert ha egyszer valami baja van utána már nem megbízható, túlelektronikázott és bonyolult, főleg ha injektoros A yamaha sokkal meg bízhatóbb olcsóbb az alkatrész hozzá, nyomatékosabb( nekem aeroxom van, tesómnak sr-je szóval nem csak hallásból osztom az észt ;)
2012. nov. 4. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Yamaha Aerox-ot érdemes, szebb, jobb, jobban tartja az árát.
2012. nov. 4. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:

én az sr-re szavazok

mostanság elég nehéz kifogni "gyárias" aeroxot, nagyrészt agyontuningolták őket, a másik meg hogy "márhááá drágáá" különösebb ok nélkül

tehát én az sr-re szavazok, ebből sokkal könnyebben ki lehet fogni jó állapotút és olcsóbb, de az injektorosat(ditech) kerüld el, na meg persze a morini blokkosat is

De ha esetleg te tök újat akarsz venni, akkor én is az Areox-ot mondom

2012. nov. 4. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Yamaha
2012. nov. 4. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Sztem kb egál.

Viszont Sr 50-nél figyelj rá, hogy milyen motorosat veszel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__360..

A 2. válasz nagyon hasznos!

2012. nov. 23. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!