Nenoka kérdése:
Miért késik Ford Fiesta óra?
Figyelt kérdés
Ford Fiesta 1.3 Comfort autóm van, és a digitális óra mindig késik! Aksit feltöltöttem, de ugyanúgy késik. Akárhányszor beállítom, egy nap múlva már késik! Ez típushiba, vagy valami más?
Semmi más hibát nem veszek észre a kocsin, csak ezt nem értem... tapasztalt valaki még ilyet?
2012. nov. 19. 01:39
1/6 anonim válasza:
Jókérdés, nálam is ez van (SuzukiSwift)
2/6 anonim válasza:
Valoszinu a belso frekvenciagenerator frekvencia osztoi nem megfeleloen vannak meretezve...a mai vialgban nem csodalkozom rajta...
3/6 MCsperX válasza:
Nem mostani ugyan a kérdés, de nálam az akkumulátor végleges lemerülése előtt csinálta ezt. De egy rossz szavam se lehet, mert gyári aksival 8 évig bírta, az új aksi meg már fél év után rosszalkodik.
4/6 anonim válasza:
Nálam is ez van, idén kezdte el, először csak 10 perceket késett naponta, most már egyik napról a másikra több mint fél órát....Tényleg akksi hiba lenne ez?
5/6 MCsperX válasza:
Pöccintésre indult az autó, ezért én sem gondoltam az akkumulátorra, aztán elkezdett egyre nehezebben indulni. De az óra késése volt az első jel. Az akkumulátor csere után megint pontos volt.
6/6 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm, még pöccre indul, úgyhogy addig az óra le van tojva :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!