Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Ford Mustang nagyon jó autó?

A Ford Mustang nagyon jó autó?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Ford Mustang, De csak keveset látok belőle az utcákon, enyire drága, vagy miért? Egyszer majd ilyen autót szeretnék Mennyibe kerül kb. extrák nélkül? Illeve, jól gyorsul, mennyi a végsebessége...stb.?
2009. aug. 14. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a Mustang nagyon jó autó!

Van akinek nem tetszik belülről, és legagyizza, de akinek bejön, az beleszeret :D

Ez egy olyan autó, amit mindenhol megnéznek, és nem az ára miatt!

Egy 2004/5 ös coupe 5-6 millió forint plusz a belföldesítés!

Mindennel együtt kb 4.000.000Ft...

2010. jan. 11. 13:48
 12/14 fegyvernepper válasza:
76%
Az biztos, egy igazi veterán 67-69-es mustang valóban lenyűgöző. Azok nem gagyik az biztos, hogy az újabb tipusok milyenek, az nem érdekel... Én nekem a régi kocsik önnek be. :)
2011. febr. 18. 20:53
 13/14 anonim válasza:
100%
vegyél inkább audit? Úristen te holélsz? xDDDDDD én spec a plymouthokért vagyok oda de jó a mustang. még esetleg a corvette....:D
2011. jún. 7. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz autó nekem is tetszik a formája. De inkább csak híres autó túl sokat nem szabad tőle váni. Nagy motor bivaly erő és ennyi kb. Nincsenek benne igazán modern fejlesztések. Ettől lesz olyan izomautós jellege.

Amerikai Európába nem exportáltak csak saját költségre hozták be párat. Az újat behozni 8-11 millió Ft körül van.

A régi verziót 2-3 körül már meg lehet venni itt helybe is. [link]

2012. máj. 24. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!