Nagyon tetszik a Ford Mustang, De csak keveset látok belőle az utcákon, enyire drága, vagy miért? Egyszer majd ilyen autót szeretnék Mennyibe kerül kb. extrák nélkül? Illeve, jól gyorsul, mennyi a végsebessége...stb.?
Azért látsz keveset, mert nem forgalmazzák Magyarországon. Amerikában az ára kb 5 milió forint, de mire behozod és befizetsz utánna mindent már 10 miliónál tartol, így nem éri meg, mert vele azonos árba jobb európait kapsz. A beltere tipikus amerikai, ami azt jelenti, hogy gagyi. Gyorsulás? jó nagyon, hisz V8as. Szerintem jobban jársz egy MX5-el, vagy egy Super Seven-el.
2009. aug. 14. 22:22
2/14 anonim válasza:
nem túl jó, a fordok elég giherásak. főleg az amerikai típusok.
2009. aug. 15. 00:01
3/14 anonim válasza:
Vegyél inkább Audi R8-at. Igaz hogy 10 szer annyiba kerül de itthon is kapható és sokkal de sokkal jobb.
2009. aug. 15. 01:32
4/14 anonim válasza:
Szerintetek a kérdező nem 14 év körüli...? Amúgy a mustang az egy prestige auto, azzal biztos megnéznek. Aki mustangot vesz, az nem sportautót szeretne szerintem, akkor már rx7--8 stb stb...
2009. aug. 15. 02:02
5/14 anonim válasza:
Bocs de szerintem elég hülye kérdés.....
A Mustang nagyon jó autó.
főleg az öregebbik széria.
Azok az igazi Mustangok.
2009. aug. 15. 13:04
6/14 anonim válasza:
jenki fost te ide ne vegyél, mit gondolsz miért nincs jóformán errefele egy jenki tragacs se, mert ide tökéletesen alkalmatlanok, és alkatrész sincs sehol hozzá ezenkívül minden collos méretben van benne, szóval még gyárttani se egyszerű hozzá.
Különben meg mint kb egy jenki tepsi, egyenesben tud menni, kanyarban halott, eszik 25-öt 100-on, és a szép külső alatt 50 éves technika ketyeg, de különben továbbvonszolja magát sokáig.
2009. aug. 16. 09:34
7/14 anonim válasza:
Kinek mi az izlése.
Ha megtehetném, én is Mustangot vennék, nem japán szappantartót! Persze nagyon jók azok is, de egyszerűen nem tetszik annyira.
De Mustangból is csak a veteránt (1966 körülit).
2009. aug. 17. 09:47
8/14 anonim válasza:
Én akkor már régi, 69-es Chargert... :D Ne a japán autókat szdjuk már, azokban legalább van vmi anyag... (régebbiek, drágább újak) Szidjuk a többit! :D
2009. aug. 17. 16:54
9/14 anonim válasza:
Nem állt szándékomban szidni a japán autókat. Én is azzal járok, és szeretem. Strapabíró, precíz gépek. De ha megtehetném, mégis Mustangot vennék. Már csak a megjelenése mekkora erőt sugároz!
2009. aug. 18. 09:04
10/14 anonim válasza:
ja kül ha esetleg Mustangot akarnál
A nagyon régi ( Fastback ) az drága is, és sokat is fogyaszt.
A 90 es évek beli Mustang az csak sokat fogyaszthat ( 5000 köbcentis motor ), de olyat vehetsz már 1-2 millió ft-ért hasznaltauto.hu-n
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!