Az autó a néhai CRX motorját kapta meg, iszonyatos erőtartalék van benne, csak nem újan kell ilyet venni, használtan meg nagyon rizikós, mert ezeket az autókat hajtják a végtelenségig, olajcsere sose volt, csak mennek, mint a hülye. Ha kifogsz egy olyat, amivel törődtek egy kicsit, lehet jó vétel 1.5 millió körül.
2012. nov. 19. 13:28
12/19 anonim válasza:
Első autónak 2 generációval korábbi swift való,vagy f astra. Azok birják a gyűrődést,és olcsó javitani.
2012. nov. 20. 09:15
13/19 anonim válasza:
Még mindig itt tartunk kérdező? Látom kiemelted. Még mindig rakás fosnak tartjuk a sport suzukit. Ingyen se kéne nekem ilyen autó és utasa se lennék semmilyen suzukinak, mert csak égne a pofám benne! Bár ez még mindig jobb, mintha meghalnék benne egy baleset miatt! Vegyél inkább egy Toyota Avensis-t, SAAB-ot, Hondát, Mercit, LEXUS-t, de ezek a fosok nem érnek egy fillért se. Mi csak jót akarunk. Te döntesz.
2012. dec. 22. 22:08
14/19 anonim válasza:
Ennyi pénzből vegyél egy Seat Leont 1.4 TSi motorral, az is megy legalább annyira, és még jól is néz ki, de választhatsz akár Golfot is, első autónak tökéletesek.
2012. dec. 23. 00:28
15/19 anonim válasza:
bezzeg ha béjemvé embléma lenne rajta már mindeni kiverte volna rá 6szor... ha dácsi lenne akkor se kapna ennyi kritikát, hát igen ez magyarország a szánalmasok és a sznobok országa. ugy szidjátok a suzukit mint ha valami személy lenne de ez csak egy tárgy. sajnálom, hogy ilyen ny@morultak közt élek
2012. dec. 23. 10:02
16/19 anonim válasza:
"Nincs ilyen kódszámú hirdetés..."
Nem tudom milyen és mennyi idős autó volt. De ahogy olvasom a válaszokból, 4 millió szerintem is sok érte.
Én nemrég vettem használtan egy 101 lóerős H Astrát sport futóművel, sport fokozattal, rengeteg plusz felszereltséggel, makulátlan állapotban a töredékéért ennek az árnak.
Szintén első saját autóm. Egyébként nincs ezzel a teljesítménnyel semmi baj, ha normálisan használod és nem csak ökörködni meg felvágni akarsz vele. Ha ésszel használja az ember első autónak sem kell szerintem feltétlenül valami 20 éves lestrapált talicskának lennie.
2012. dec. 23. 10:42
17/19 anonim válasza:
15-ös
Igen, mert egy BMW-t nem Suzukihoz hasonlitunk. Ültél már egyáltalán BMW-ben? Ennyi pénzért már jó 5-ös BMW-t lehet venni, amiben alapból több extra van, mint egy ,,fullos'' Suzukiban!
2012. dec. 23. 13:11
18/19 anonim válasza:
mert mi az a bmw? istenem úgy beszélnek róla egyesek, mint ha csoda valami lenne közben meg csak a bodza szedők meg a rácsingos bojréször hü'ye gyerekik kedvenc autója. meg ennyit tudnak mondani, hogy háátúúúl kapar...istenem
A nyiregyházi bmw szalonból minden második bmw-s húzott szájjal hagyja el a szalon mert a "kötelező" többe kerül mint egy átlagos ember suzukija.. akkor miről beszélünk. te is csak ültél benne de nem fizettél ki még sose szerviznél 100-200... ezreket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!