Melyik lenne a jobb első autónak?
A Renault Clio és a Megane között gondolkozunk én és a szüleim. Mindkettő járgány új lenne, a Clio 90Hp-s a Megane 110Hp-s dízel. Nálam a Clio mellett a külseje és a variálhatósága szól, a Megane-nál pedig a teljesítmény. Szerintetek melyik lenne ideálisabb első kocsinak? Válaszokat előre is kösz!
16,5/f
Ha mindenáron renault akkor a clio.
Egy corsával vagy egy polo-val jobban járnál.
Osztom az előző véleményét. Nekem is most lett jogsim, és gyűjtöttem egy olcsóbb kocsira, és tudtam venni egy 94'-es corsát, és nekem eddig nagyon bejön :D Első kocsinak szerintem teljesen jó, megbízható, és könnyű hozzá alkatrészt találni mert sok van belőle :)
17/f
Semmivel nem jobb a Corsa, Polo, ilyenekre ne hallgass. Próbáltam őket dízelben mindet, és tudom miről beszélek. Hosszabb utakra optimálisabb a Megane a 6 sebesség miatt. Ha ez már Clio IV-es, akkor érdemesebb azt venni szerintem. Sokkal értéktartóbb, mint a Megane.
Használtan ezért vettem Laguna III-at (és 100%-ban meg vagyok vele elégedve), mert kis túlzással Clio áron van 4 éves korukra, és azért nehéz lenne összehasonlítani. A nagy francia nem tartja az árát, de én ennek csak örülök. 1 millióval volt Passat ár alatt...na majd valószínű, hogy ezt ráköltöm, persze, mert a Passat tuti sose romlik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!