Kitől kell kérni majd az igazolást?
jövőhéten vizsgázom vezetésből
az iskolának el kell fogadnia majd az igazolásom? és ki adja ezt? mert ez mégsem orvosi igazolás lesz
aki volt már ilyen helyzetben az írhat
köszi
az autósiskola adja ki, nekem a kreszvizsga napját és az azt megelőző napot igazolták, hogy menjek be és gyakoroljak, de én inkább pihentem otthon.
A vezetés vizsgánál is ugyan ez van:) és természetesen elfogadja az iskola.
Adnak a jogsis suliban... Kérjed, és nézz szépen:)
(Nekem így volt.)
1-nek: Tudod az a sz*pás kedves barátom, hogy vizsgázni csak 1-ig lehet, vagyis nálunk így volt, igaz KRESZ-ből. Másrészt az autós iskola tesz rá mikor van rá időd, igazodj hozzá, tehát a válaszod nem helytálló.
milyen kresz?
forgalmi vizsga
és sajnos az nálunk csak csütörtök délelőtt van :/
nincs már szülőim
A helyzet az hogy ilyen esetben illene szólni mondjuk osztályfőnöködnek előre.
Aztán ő megmondja hogy mi kell. Lehet hogy elfogadja a vizsgapapírt is, nekem elfogadták anno(persze ez csak akkor ha meg is lesz) ha meg nem lesz meg akkor meg marad az igazolás.
#1:Azért az sem mindegy mikor vizsgázik, a délelőtti nyugisabb időszakban, vagy a délutáni csúcsban, ráadásul suli után, fáradtan. És nem az összes iskolánál létezik az hogy akkor vizsgázol mikor akarsz, sőt.
Kérdező:
-odaballagsz az ofőhöz, közlöd hogy mész vizsgázni
-beballagsz az autósiskolába, közlöd hogy kéne neked egy igazolás, rávigyorogsz a csajra (gondolom csaj lesz, ha faszi akkor ne vigyorogj), megkapod
-beviszed az ofődnek, lekönyveli
-elmész, megcsinálod, lesz egy jogsid
Kb. így néz ki a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!