Ha késik a busz, és emiatt nem érem el a csatlakozást, akkor hol tudok igazolást kérni?
Figyelt kérdés
Pl. ha a busz érkezési ideje 6:10-re van írva, és a csatlakozás 6:20-kor indul, de ezt nem érem el, mivel az első busz késett, akkor hol tudok erről igazolást kérni?2012. okt. 11. 18:02
3/6 anonim válasza:
a volán végállomásokon, ahol van forgalmi iroda, elmondod és kapsz róla igazolást. gondolom iskolához kell, én is kértem már párszor.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi harmadik! Igen, suliba kell. Most még simán elérem a csatlakozást, de télen lehet, hogy nem fog annyira simán menni.
2012. okt. 11. 18:36
5/6 anonim válasza:
hát én is télen kértem, nem is egyszer. faluról járok, 40 km-ről, első busz nem jött, második jött kb. 30 perc késéssel, és mire beértünk az már több volt, így 2,5 órát késett a busz, adtak igazolást...
valószínűleg ha egyszerre odamegy 30-40 diák hogy adjanak igazolást akkor, akkor ilyen fénymásoltat adnak, ami nem éppen hivatalos, de nekem azt is elfogadták, azért vicces lenne 30 embernek egyesével kitölteni azt a papírt..
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Ebből az irányból egyedül járok, szóval csak nekem kell kiadniuk majd a papírt. :)
2012. okt. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!