Simson-nak mi lehet a baja?
Van egy s 50-es simsonom a gyuszija holtpont alatt 1,8-ra van a megszakító hézag kb 0,4 de ezt csak sacra állítotam az a baj hogy hidegen kicsit nehezen indul 3-4 rugásra alapjárata szép hirtelen gázadásra reagál.csutkagázon kicsit viszahőköl.
Amikor megyek vele csutka gáznál elkezd hőkölni kicsit visszaengedem a gázt és elkezd pörögni rendesen, de ha ilyenkor elengedem a gázt elkezd fulladni és annyira ejti az alapjáratot hogy meg is áll de ha újra beindítom és elzárom a csapot amíg elkezd kapkodni az anyagér és utána rányitom a benzincsapot visszaáll az alap járat. De ez csak 3/4-és csutkagáznál játssza 1/2 és 1/4 gáznál nem ejti az alap járatot. még annyit a Levegő csavar csutkától kifele tekerve 2,5 van. az alap járat állító csavart meg ahol jó az alap járat.a lepke meg a legfölsőn van fő fúvókát nem tudom nem néztem üzemanyagszint egy kicsit jel alatt van de kb 1-2 mm-rel
a gyertya szőke barnára van kiégve amikor jó az alap járat amikor fullad azt nem néztem
nem értettél azt mondod hogy a hidegindításra a 3-4 nem sok
még az nemis anyira gond.
Csak az a bajom vele amikor megyek 1-2-3 felváltom és ijen 0,5 gázig huzom tök jól viszaál alapjáratra de ha 3/4 v csutkagázig kihuzatom utána nem áll visza alapjáratra hanem fullad.
De ha ijenkor elzárom a csapot és kijáratom a karbibol az anyagot viszaál alapjáratra és nem értem 3/4 gázrol mértnem áll visza alapjáratra de ezt csak mente közbe csinálja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!