Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson-nak mi lehet a baja?

Tomi21 kérdése:

Simson-nak mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Van egy s 50-es simsonom a gyuszija holtpont alatt 1,8-ra van a megszakító hézag kb 0,4 de ezt csak sacra állítotam az a baj hogy hidegen kicsit nehezen indul 3-4 rugásra alapjárata szép hirtelen gázadásra reagál.csutkagázon kicsit viszahőköl.

Amikor megyek vele csutka gáznál elkezd hőkölni kicsit visszaengedem a gázt és elkezd pörögni rendesen, de ha ilyenkor elengedem a gázt elkezd fulladni és annyira ejti az alapjáratot hogy meg is áll de ha újra beindítom és elzárom a csapot amíg elkezd kapkodni az anyagér és utána rányitom a benzincsapot visszaáll az alap járat. De ez csak 3/4-és csutkagáznál játssza 1/2 és 1/4 gáznál nem ejti az alap járatot. még annyit a Levegő csavar csutkától kifele tekerve 2,5 van. az alap járat állító csavart meg ahol jó az alap járat.a lepke meg a legfölsőn van fő fúvókát nem tudom nem néztem üzemanyagszint egy kicsit jel alatt van de kb 1-2 mm-rel

a gyertya szőke barnára van kiégve amikor jó az alap járat amikor fullad azt nem néztem

2012. nov. 15. 19:32
 1/4 balazs0032 válasza:
Nekem is Simsonom van, amikor először elindítom minden tökéletes, alapjárat jó, de kb 2 kilóméter után az alapjárat visszaesik, kb 10 km után lefullad és nem indul akárhogy próbálom. várok vele 1 órát akkor minden újra tökéletes és mindig ezt csinálja és nem tudom mi lehet a baja.
2012. nov. 15. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
figyelj szerintem a benzinszinted lesz a ludas túl magas ez még hideg motorral elmegy de bemelegszik és már túl sokat kap és lehörög egy óra alat kihül és minden jó megint érdemes lenne megnézned vagy túl nagy a főfúvókád ami bennevan
2012. nov. 15. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem hideg indításkor van a probléma.A 3-4 rúgás hidegen nem számít soknak.Indításkor szívató,és szívatóval / fél szívatóval járasd üresen néhány percig.Hagyd hogy melegedjen a motor.Induláskor menet közben is használhatsz fél szívatott amíg be nem áll rendesen.
2012. nov. 16. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

nem értettél azt mondod hogy a hidegindításra a 3-4 nem sok

még az nemis anyira gond.

Csak az a bajom vele amikor megyek 1-2-3 felváltom és ijen 0,5 gázig huzom tök jól viszaál alapjáratra de ha 3/4 v csutkagázig kihuzatom utána nem áll visza alapjáratra hanem fullad.

De ha ijenkor elzárom a csapot és kijáratom a karbibol az anyagot viszaál alapjáratra és nem értem 3/4 gázrol mértnem áll visza alapjáratra de ezt csak mente közbe csinálja

2012. nov. 16. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!