Szerintetek Ford Fiesta 1.3, Renault Clio 1.2, új típusú Suzuki Swift 1.3 vagy Opel Corsa 1.2, Mindegyik 2005-2006 os évjárat. A megtett km-ek úgy 60-és 120 ezer között, változó. Kinek milyen tapasztalata van? Fogyasztás? Stb. Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 12:39
11/20 anonim válasza:
A Ford akkor egy régi típus. Összehasonlíthatatlan emezekkel. Valóban nem olcsó a Renaulthoz az alkatrész, de tapasztalataim szerint igen ritkán kell hozzá, és ha beleszámolod, hogy mennyivel olcsóbb az autó, akkor jobban jön ki a buli. Mivel tisztázódtak a típusok, így csak Renault meg Opel közt gondolkoznék, kipróbálnám mindkettőt, és döntenék. Én annak idején megtettem, a Renaultot választottam, mert sokkal kellemesebb, és nem bántam meg.
12/20 anonim válasza:
Renault azért nem, mert Renault. Jól néz ki, meg komfortosabb is lehet meg minden, de az nem igaz, hogy keveset kell rá költened akkor már tényleg inkább egy Ford Fiesta, vagy Opel. Ha már ilyen márkák is felmerülnek akkor már a Buzukit elfelejthetjük a Rönót meg a fent említett indokok miatt. Főleg az elektronika ami szeret tönkremenni a Renaultokban, de sajnos nem is csak ilyen szórakoztató rész hanem motorvezérlési hibák is előfordulnak.
13/20 anonim válasza:
Érdekes módon 6 év alatt nem találkoztam ezekkel az elektronikai hibákkal. Sosem értettem, hogy mi ez a Rönó szidás, meg hogy az így meg úgy elromlik. Persze biztos csak az enyém ilyen kivételes példány, hogy jó :) Viszont most eladó lett, és veszek helyette egy másik Renaultot. Azért maradok a márkánál, mert 100%-ban elégedett vagyok, és nem hiszem el, hogy bármivel többet kapnék egy némettel.
14/20 anonim válasza:
Én nem szeretem őket, volt már a családban egy Clio, szerencsére csak céges autóként de hamar le lett cserélve. Amúgy tudom, hogy nem személyautó, de kamionoknál dettó ugyan ilyen, olajat eszi áramtalanító elromlik, motorfék elromlik, ajtó egyszer csak nem nyílik ki: zár elektronika romlott el, ablakemelő stb...
15/20 anonim válasza:
Ja céges autóként...ha barmok használják nem törődöm módon, akkor minden autó szar.
16/20 A kérdező kommentje:
"A Ford akkor egy régi típus. Összehasonlíthatatlan emezekkel." ez mit jelent? ha az évjárat 2005-2006 akkor szerintem nem régi típusú..Suzuki-"fapados": olcsó a fent tartása,állítólag nem fogyaszt sokat.Renault..hát szerintem ahogy olvasom nagyon megoszlanak a vélemények..Opelt pedig végül eladták és abban az árfekvésben amit én néztem jelenleg nincs vagy nagyon messze..
2012. nov. 18. 09:46
17/20 anonim válasza:
Régi típus alatt azt értem, hogy 2001-es fejlesztés, míg az új Clio 2005, Corsa 2006-os.
18/20 anonim válasza:
Oké és akkor hogyhogy a Ford Focus és az Opel Vectra, Volvo V40 kibírta ugyanannál a baromnál?
19/20 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy nálunk a 4. Clio bírja hibátlanul? Évi 50e km...
20/20 anonim válasza:
Nincs kedvem kötekedni, a Focus 10 éves 1. tulajdonosa vagyok, 344000 KM ha már itt tartunk, rendszeresen telipakolva szerszámosládákkal, hegesztővel és egyéb műszaki eszközökkel + utánfutó amin általában vetőmag műtrágya tehát szintén nem pehelysúlyú dolgok. 1.8-as TDCi, mindenhova ezzel megyek. Komolyabb gondja 1X volt, azóta csak a kötelező, most a klímakompresszor, meg az izzók amik a másodikok benne. Meglátszik rajta, hogy használva van de tavaly a -25 fokokban is elindult meg ezeken kívül egy gyertyát nem kellett benne cserélni. De mondom, nem akarok kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!