Mikor tehetem le a korlátlan A-t?
Jövő évtől csak A2-ről mehetsz át A korlátlan-ra
21éves kortól lehet A2-t szerezni, és legkésőbb 2015-ben tehetsz szert az A-ra, én is így fogom csinálni
20/F
Jajj. Már rémálmaim vannak tőled. :D
Vegyél addig egy kisNinját, azzal kevesebbet fogsz sz*pni, meg ugye csak papíron 25kW.
Vagy ne is vegyél, rakd rendbe, és elő fog kerülni még pár lóerő, meg ha rendes gumik lesznek rajta lehet hogy tapadni is fog, és nem kell vele szenvedni. ;)
Ez a fránya Vt, mi?:D
Amúgy kis Ninját akartam, találtam is egyet 150-ért, idomok nélkül, le kellett volna műszakiztatni, oszt csókolom. Csak az a bajom a Nindzsával, hogy túl sokat pörög, és hamar rá kell költeni sokat. Meg sajnos elég szeleburdi vagyok, sokat megyek hülyegyerek üzemmódban,(kéz állása :ON-OFF) és olyankor be tud nyelni 7-8 litert, azt meg nem bírnám beletankolni. Néztem egy 500-as sor négyes masinát, az nem tűnt rossznak, csak arra még spórolni kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!