Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen akkumulátort érdemes...

Milyen akkumulátort érdemes venni?

Figyelt kérdés
Fiesta dieselbe akarok akksit venni. Elektrik power (jász akku gyártja) 17 körül van, 22 ezerért Bosch S3 lenne. Tudhat annyival többet hideg indításban és élettartamban az S3 amennyivel többe kerül, vagy csak a nevét fizetném meg? Mindkettő 640A-ral indít.

2012. nov. 13. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A jász akkut felejtsd el (nekem 3 hónapig bírta) inkább a bosch vagy varta.
2012. nov. 13. 10:23
 2/4 pagan ***** válasza:

bosch,perion,varta,global stb..

nekem perion van több éve és tökéletes,ugyanaz gyártja mint a vartát és olcsóbb párezressel

2012. nov. 13. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
azt veszel amit akarsz, gondozni tudni kell mindegyiket, nekem pl a banner nagyon sokat kibírt, több mélykisütésből is vissza tudtam hozni, hidegben is faszán indít.
2012. nov. 13. 12:11
 4/4 Bajer ***** válasza:
Bosch Silver gondozásmentes (nem nyitható) a legjobb. 7 évet kibírt télen-nyáron napi használatban.
2015. jan. 20. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!