Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autótípusokhoz lehet...

Milyen autótípusokhoz lehet elfogadható áron, olcsón alkatrészt venni?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok, és jó lenne vele tisztában lenni,hogy ha esetleg javításra szorul,akkor ne menjen rá a gatyám...
2012. nov. 12. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet megkövezel(nek), de én mindenképp azt mondom h. Suzuki. Szállóige h. papirösszetörikmeghalsz... ami igaz lehet, én mégis negyedik éve nyúzom, és vakon bizok benne.

Nekem még a régi tipus van, ugyan igy merem ajánlani az utódokat, ez attól függ hányadik autód, mennyit költesz rá stb.

2012. nov. 12. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Suzuki, Opel. Ezekhez nagyon olcsón kapsz mindent.

Bmw, toyota, lexus: Baromi drágán...

2012. nov. 12. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában igaz, hogy amiből nagyon sok van, ahhoz olcsó az alkatrész. Suzuki, Opel, Ford, Skoda, VW (bár ez kicsit kilóg a kissé prémium felé hajló kategória miatt), Fiat, Renault. Persze mindegyiknél lehetnek meglepetések.

A Suzukiról tényleg igaz, hogy keveset kell szervizelni. Oké, hogy kissé fapados, könnyen törik - de nem kell összetörni...

2012. nov. 12. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
suzuki, opel
2012. nov. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!