Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 307 1.6 HDi 110Le...

Peugeot 307 1.6 HDi 110Le autóról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egy hölgynek kellene városi használatra.
2012. nov. 11. 21:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

Majd le fognak húzni, hogy "fúúú francia" de legyen boldog a német szarjában, aki ezt mondja.

Vedd meg nyugodtan, bár gondold végig, hogy kell-e a dízel városban.

2012. nov. 11. 22:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Városba Diesellel nem jársz jól. Be sem melegszik rövid távon, a kuplung nagy terhelésnek van kitéve a sok elindulgatás, kuplungcsúsztatás miatt.( pl. 2-esben parkolóhely keresés), alacsony fordulatú üzemeltetés mellett a turbó könnyen bekormolódik és megragad. Jobban járnál egy Otto-motorral, ha városozni akarsz.
2012. nov. 11. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:

Városban én sem javaslom a dizelt.

Nagyon nagy a hűtőköre és teljesen más hőveszteséggel dolgozik mint a benzines. Ennek az az eredménye, hogy nagyon lassan éri el az üzemi hőfokot a motor tehát nincs ideje felmelegedni normálisan. Ez fogyasztásnövekedéssel és motorkopással jár...

Tehát egy 1.6-os benzinmotorral szerelt autó lenne az optimális választás. Visszafogott vezetéssel a fogyasztást is alacsonyan lehet tartani akár folyamatos klíma mellett is.

Megmondom őszintén, hogy én aki napi szinten szerelek autókat egy Vw Golfot vagy egy Audi A3-at jobb sokkal okosabb vételnek tartok mint egy 307-est. (elektronikai gondok, instabil futómű, rossz belső kialakítás stb...) Bár, ha kizárólag a Peugeot tetszik akkor azt kell megvenni!

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 12. 08:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Kár, hogy az a Golf minimum 500 ezerrel drágább, emellett a belem is kirázza egy Peugeothoz képest. Nincs Pözsóm, nem is lesz, de ezek tények.
2012. nov. 12. 09:33
 5/15 anonim ***** válasza:
Kétségtelen, hogy a Peugeot-nak sokkal lágyabb a futóműve.
2012. nov. 12. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
Azért az túlzás, hogy rossz a Peugeot futóműve... a 307esé a kategóriája legjobb futóműve, és én is tapasztaltam, hogy nem rossz(nekem is az van) (totalcar)
2012. nov. 12. 16:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Értelek titeket! Még azt elfelejtettem mondani hogy minden hétvégén 100km-ert országúton menne.
2012. nov. 12. 20:58
 8/15 anonim ***** válasza:

100km az szinte semmi. Azt egy 1,6-os benzinmotorral is tökéletesen lehet abszolválni.

Dízelt akkor érdemes venni ha valaki napi szinten 200-250 000km-t autózik...

Porlasztók, turbó, üzemanyagpumpák. Ezek mind dízel betegségek és rettenetes összeg a cseréjük.

Szóval: Vw Golf vagy Audi A3 1,6-os benzinmotorral.

2012. nov. 13. 08:23
 9/15 anonim ***** válasza:
'200-250 km-t autózik
2012. nov. 13. 08:23
 10/15 anonim ***** válasza:
De mivel szerencsétlen nem akar Fosvágent venni, így hiába ajánlgatod. Viszont egy benzines Peugeot optimális lehet.
2012. nov. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!