Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg van olyan Opel Omega...

Tényleg van olyan Opel Omega amit BMW motorral szereltek gyárilag?

Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 08:49
1 2
 11/13 jancsiur válasza:
Volt már tulajdonomba opel omega 2.5 tds és meglepően jó teljesített mind megbízhatóság és fogyasztás terén( ami 90Km/h-nál 3.8-3.9l irt a fedélzeti).A baja csak annyi a motornak hogy a bmw gyártotta és nem az opel emiatt drága az alkatrész hozzá. Amit rendszeres karbantartással orvosolható.Az opel hozza a azt a színvonalat megbízhatóságot az olcsóbb ár kategóriás autóktól elvárnak. Mig a bmw nem adja azt a megbízhatóságot amit a márka és az ára súgal. Szerintem egy 2.5tds opel omega B csak a megjelenés szempontjábbol marad alul a bmw525 tds e39 től,megbízhatóságban nem.
2012. nov. 17. 09:50
 12/13 anonim ***** válasza:
... és kényelemben, és vezetési élményben, és teljeítményben....
2012. nov. 17. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Az Omega 2.5TD nagyon jó 'kis' autó és ti biztos okosabbak vagytok, de ha a BMW annyi szar motort gyárt le, hogy egy másik márkából egy másik típust, - amit legalább annyi példányban gyártanak, mint azt amibe eredetileg szánják a motort - is el tudnak látni belőle, akkor szerintem eláshatja magát.. ;)

Egyébként az Omega kényelmes, jó vezetni, az én ízlésem szerint belülről szebb is, hogy nincs úgy agyoncsicsázva...

2013. jan. 26. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!