Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Opel Astra 1.7 TD...

Adott egy Opel Astra 1.7 TD Isuzu?

Figyelt kérdés
A hiba előző télen jött elő a nagy hidegekben, először csak azt figyeltem meg, hogy csak felvillan az izzítás és rögtön el is alszik (utána gyújtás le-fel és minden ok volt), nem biztos hogy van köze a konkrét problémához, viszont ez előzte meg a gondot így leírom. Majd a fő probléma, gyújtás ráad indítózás nem indul csak kattan valami, majd leveszem a gyújtást, de az "félig" kint marad, értem ezt úgy hogy a visszajelző lámpák parázslanak. Vissza a gyújtás akkor már rendesen égnek, de indítózni nem enged. A hiba nem lett orvosolva, egész nyáron ment a kocsi, egyszer sem jött elő, majd bejött a rossz idő, és azonnal elkezdte megint. A kérdés, mi lehet a gond? Ha valakinek van ötlete, megköszönném!
2012. nov. 7. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel az izzítórelé adta meg magát.
2012. nov. 7. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
az is lehet, mint előttem, de az akksi is gyengélkedhet... nagyon sértődős az elektronika, ha picit nem tetszik neki az akksi állapota, akkor visszabeszél... próbáld meg egy kölső, bikaerős akksival...pöcc-röff...
2012. nov. 7. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Mérd meg az akksit nyugalmi állapotban . 12,4 volt alatt nem jó.
2012. nov. 7. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp megfogadom a tanácsokat, de ezek okozhatják, a gyújtás fennmaradást? Az izzítás kimaradás, akku és relé esetén logikusnak hangzik, de ez a kiveszem a kulcsot is és parázslanak a lámpák ez kicsit "szellem a gépben", nekem.
2012. nov. 7. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért gondoltam a relére, ha egy "kicsit" zárlatos akkor csinálhat ilyet.
2012. nov. 7. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor elindulok ezen a vonalon. Köszi szépen!
2012. nov. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!