Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg ilyen gyakoriak az...

Tényleg ilyen gyakoriak az ütközések és a karcolások?

Figyelt kérdés

Elég érdekes volt nekem az alábbi felmérés, amiből pl. az is kiderül, hogy minden második autót már megkarcoltak, és 4-ből 1 ütközött is, Budapesten viszont ez 40 %.

Én többnyire Budapesten vezetek majdnem 6 éve heti 4-5-ször, de nem csak hogy nem történt semmi ilyesmi, de még veszélyhelyzetben sem voltam.

Eddig azt hittem, hogy elenyésző arányúak az ilyen balesetek, karcolások, sose gondoltam volna, hogy 40-50 %. Én tévedtem vagy netán a felmérés?

[link]

2012. nov. 9. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak rá kell nézni a városban használt autókra! Siralmas.
2012. nov. 9. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a karcolásokat, meghúzásokat, feltöréseket és az igazi ütközéseket ennyire egy kalap alá vesszük akkor igen.
2012. nov. 10. 00:12
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem inkább a tömött pakolókban keletkezik a legtöbb sérülés, én is sokat járok a Hungárián, de elég ritkán látni koccanást is. (szerencsére)
2012. nov. 10. 07:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Én parkolókban se láttam. Persze lehet észrevétlenül is karcolni...
2012. nov. 10. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Unalmas perceidben nézegesd a lakótelepek, mellékutcák parkolóit, ott valóban minden 3., 4. autó minimum húzva van.

Áruházak parkolóiban több a csilli-villi autó, ott nem az átlag látható.

2012. nov. 10. 12:19
 6/6 Bajer ***** válasza:
Úgy hallottam, hogy a franciáknál ez még durvább. Főleg Párizsban. Biztos sokan borozgatnak vezetés előtt/közben.
2012. dec. 10. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!