Szia! Minden képpen érdemes lenne szemre vételezni, hisz fene tudja, lehet, hogy kamu a szöveg.. (Esetleg nem működik benne néhány elektronika, szét van szakadva a belseje, stb... Ha közel 1 milliót szánnál egy mkIV-re, akkor szerencsés egy valóban karban tartott, vezetett szervizkönyves modellt választani hibátlan állapotban.
Személyes kedvenceim az mkIV-es VW Golfok, de ennél olcsóbban is kaphatsz viszonylag, esetleg teljesen jó állapotút! Ha neked full extrás modell kellene, akkor nézd át saját szemeiddel is! Remélem tudtam valamennyit segíeni! :)
Második tulajdonos.
Na most képzeld el, hogy az én egyik motorom ennyi idős és CSAK hétvégéken tudtam használni, ráadásul október - április között a garázsban áll.
Ugyaennyi kilóméter van benne.
Nem tudom mennyire értetted meg a kérdező kérdését.. Azt kérdezte, hogy megéri-e! Nem kérdezte, hogy birtokolsz, vagy sem egy motort, ez egy komplett autó, ami 2001-es! Ráadásul Volkswagen!
/Véleményem ugyanaz/
"Második tulajdonos..."
Oszt' akkor mi van? Ha az autó rendben van, akkor az semmit nem befolyásol, hogy hányan ültek a volánja mögött! Gondolkodás nélkül nem kell senkit se félrevezetni!
Puszi! :)
Egyetértek a másodikkal.A km óra állása eléggé gyanús,ha abban manipulálnak akkor könnyen megesik,h másban is......
De a kérdésedre a válasz sztem nem........kapsz olcsóbban is,igaz papíron több kilométerrel/ami a valóságban lehet mégis kevesebb mint amit ez futott/..... :-)
PainTech válaszára:
Nem tudom fogtad e, hogy a gyanúsan kevés kilóméterre utaltam ( a többi válaszoló felfogta ).
Példának írtam a motorom, hogy érzeltessem a futásteljesítményt 10 év távlatában.
Jó autónak néz ki. Ha élőben is ilyen szép állapotban van akkor kicsi alkuval vétek lenne kihagyni.
Nekem ilyen volt az 1. autóm! Imádtam. :)
Mélyen tisztelt 10:08!
Miután a 6 éves Chevrolet Spark (0.8) autónkban van 30 e. km, egyáltalán nem irreális, manipulált, visszatekert (és had ne soroljam a többi idiótaságot) járgányról van szó! (Hogy nehogy ezen a "felületen" támadj, rendszeresen van használva, munkahelyre ez az autó visz, Budapestre havonta legalább egyszer, sok esetben jóval többször felvisz Tatabányáról!) A kilométeróra annyit mér, amennyit használták az autót. Az az autó 11 éves és ~70 ezer van benne! Mint már tanácsoltam, a gondolkodás az embereket CSAK előre viheti!
Na és te nagyon kedves 5-ös honnan állapítod meg, hogy ez az autó törve volt? Erre nagyon kíváncsi lennék.
Valószínű, hogy majd a magánszemélyes autó, ami átesett 3 tulajon, 2 óratekerésen, az sokkal jobb lesz!
A km-en csodálkoznék én is, de max mondjuk 150e van benne. Ha autó tényleg olyan szép, amilyennek kell lennie, akkor éri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!