Mercedes 2,2D szívódízelb (95Le) is elmegy akármivel? (étolaj, fáradtolaj, pakura stb mint a w123)
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 18:19
1/12 anonim válasza:
És ez milyen merci ha szabad tudni? w124, vagy micsoda? Amúgy ha sima adagolós akkor elmegy vele. Annyit tudnod kell viszont hogy az étolaj marha sűrű, pláne ilyen hidegben. Nem szeret vele beindulni a motor. Valahogy elő kell melegíteni. A fáradtolaj azért nem szerencsés, mert apró pici fémreszelékek vannak benne, amik csodásan tudják koptatni a hengert. Szóval csak okosan. Ha én nyomatnám étolajjal, akkor egy külön kis tankba tölteném. Mágnesszeleppel pedig le lehetne választani a 2 tankot. :)
2/12 A kérdező kommentje:
c220d 97-es, elektronikus adagoló
2012. nov. 7. 19:05
3/12 A kérdező kommentje:
amúgy csak kiváncsiságból érdekel
2012. nov. 7. 19:06
4/12 anonim válasza:
Elmegy, de le kell szűrni, pláne az étolajat, mert no perc alatt teletömi a szűrőket aztán megáll a mutatvány. Plusz a dermedés miatt nem árt belenyomni literenként fél deci benzint, baja nem lesz tőle, de nem áll össze.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne kísérletezz , főleg ha csak kíváncsi vagy . Fáradt olaj ??? Ezt a f..........ot hol "hírdeti " valaki ? Nevetséges ....
6/12 anonim válasza:
“ Ezt a f......ot hol "hírdeti " valaki ? Nevetséges ....“ Hát itt: [link]
7/12 A kérdező kommentje:
tehát akkor az nem sokat oszt és szoroz hogy elektromos vagy mechanikus adagolós, nem sok különbség van.
2012. nov. 7. 22:24
8/12 anonim válasza:
A 124 akkor is elgurult 1 000 000km-t ha belehugyoztál a tankba. Egy w203 viszont már más tecnika. Én nem kísérleteznék ilyen löttyökkel...
9/12 A kérdező kommentje:
w202
2012. nov. 8. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!