Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Drift vs Pálya autó?

HunAlfi kérdése:

Drift vs Pálya autó?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom akik valamelyik autós sportot űzi vagy van rá látása a kérdés arra irányulna, hogy engem mind 2 sportág vonz de személyes élményem nincs egyikkel se. Tudtok valamit ajánlani, hogy hogyan szerezhetnék ezzel tapasztalatot mert a saját kocsim igaz hátsó kerekes de nagyon gyenge és kis tempóval vettem be kanyart úgy hogy csúsztattam de hát arra nem lehet alapozni viszont szeretem a kocsit és ha valahogy tudnék tapasztalatot szerezni későbbiekben szeretném átalakítani ha már nem az a fő autó és tudom, hogy mind a 2 nagyon drága mulatság szóval akinek van jó ötlete az szívesen venném. Köszönöm

2012. nov. 7. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Üdv. Mivel szeretnél tanácsot kapni a versenyzés részével vagy az autó átalakításával kapcsolatban? Mert nem nagyon tudtam eldönteni? (+majd írd már le hogy milyen kocsid van)
2012. nov. 7. 18:06
 2/7 A kérdező kommentje:
verseny részével, hogyan tudnám kipróbálni átélni mind2 élményét egy ford sierra van kis 1.6-os motorral
2012. nov. 7. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez így egy kicsit nehéz mivel az autód nem elég erős ahhoz hogy ezeket ki tudd próbálni. (főleg a driftet)

Kár hogy nem az átépítéssel abban egy kicsit többet tudtam volna segíteni. De azért megpóbálok a versenyzés részével is segíteni.

A pályaversenyzést el lehetne kezdeni pl: gokártozással (most nem a Tesco-s, Cora parkolós gokártozásra gondolok)

hanem normális gokártra normális pályán, esetleg egy olyan ember felügyelete mellett akinek van pálya tapasztalata. (amúgy a "nagyok" is így kezdték csak ők mondjuk 8 évesen)

Vagy összespórolsz egy ladára+ teszel bele egy pár lóerőt+ leheggeszted a difit és már csapathatod is. :)

Vagy ami mostanába elég népszerű lett az a szimulátor versenyzés. Pl: ott van Michelisz Norbert aki most a wtcc-ben versenyez ő is szimulátor versenyzőként kezte, de pl ott van még: Wéber Gábor, Kiss Norbert. + most nem tudom melyik csapatnál de volt ebben az évben a Le-Mans-i 24 órás versenyen egy csapat akinek a versenyzői szintén szimulátor versenyzéssel kezdték.

(a szimulátor alatt ne ilyen Need for speed meg ehez hasonló játékokat érts) Ha komolyabban érdekel a dolog itt egy kis olvasnivaló: [link]

Remélem tudtam segíteni.

2012. nov. 7. 19:29
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget elolvasom amit küldtél aztán próbálkozok :D
2012. nov. 7. 19:56
 5/7 A kérdező kommentje:
bár lada helyet inkább ebbe pakolok egy nagyobb gyári motort 115 ló alap
2012. nov. 7. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha maradni akarsz a Sierránál akkor nézz bele egy Sierra Cosworth motort azok turbósak, ha jól tudom alapból 300 paci környékén vannak. Abból nem lenne nagy művészet kihozni még 50-100 lóerőt. Azzál már lehetne driftelni. Am a ladát csak azért mondtam mert azt írtad hogy míg nincs másik addig ezt nem akarod babrálni. A lada meg viszonylag olcsó, van hozzá alkatrész, nem kell nagyon óvni ilyen "jáccós" autónak pont ideális.
2012. nov. 7. 21:40
 7/7 A kérdező kommentje:
220 le amúgy de azt nehéz beszerezni mert viszonylag ritka és a sierrát azért csinálnám meg játszósnak mert sokat fogyaszt egy átlagos autózáshoz és egy modernebb dízelt vennék
2012. nov. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!