Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné ezt megcsinálni?

Megérné ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés

Az az ötletem támadt, hogyha eladnánk a mostani autónkat, akkor vennénk külföldről egy viszonylag drágább kocsit, aminek az itthoni ára magasabb a külföldi árnál, ezzel később, ha eladnánk profitálhatnánk rajta, így nem válna gazdaságtalanná a gépjármű.

Mi a véleményetek erről?

Úgy vettem észre, hogy a kinti BMW-k, Audik pár százezerrel olcsóbban az itteni társaiknál és még a regisztrációs adót is beleszámítva.

Szerintetek megérné ezt csinálni?

2012. nov. 6. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Kocsicserére nagyon megérné, Megélhetésként nem. A papírokat viszont jobban át kell nézni mintha itthon tennéd.
2012. nov. 6. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy a regisztrációs adót elfelejtetted :)
2012. nov. 6. 20:59
 3/5 A kérdező kommentje:

4. "bekezdes". :)

Koszonom az eddigi valaszokat !

2012. nov. 6. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Mostanság nézegettem autókat, itthon is és a mobile-n is. Amibe érdemes lenne belefogni saját magamnak, azok kint minimum olyan áron vannak , mint az itthoniak.

Azért azt gondolom elhiszed, ha erre te is rájöttél, akkor már a dílerek is jó ideje és ehhez igazodik az árképzésük. Nyilván ha kint olcsóbban kapnál jobb autót, akkor mindenki ott venné nem ? Vagy a kereskedők nyakra-fszra hoznák be a kocsikat.

Hidd el, ami tényleg jó, az kint is drága. Annak, hogy behozz egy török kereskedőtől egy jónak kinéző szemetet, amit itthon majd nem tudsz eladni, csak egy baleknak.. na az egy elég kockázatos befektetés.

2012. nov. 7. 00:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy atlag magyar ember nem vesz kinn kocsit mert hosszu az ut az is koltseges neki, regado atb... Vegulis en igy latom es igy megveszik itt dragabban..
2012. nov. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!