Mennyibe kerül egy új motor, a kocsiba?
Figyelt kérdés
Van egy Jeep Grand Cherokee , és nem találtam semmit a neten ezért titeket kérdezlek ,hogy 150-250Le dízel/benzines motor mennyibe kerülhet ?2009. aug. 12. 16:05
1/6 anonim válasza:
Miért nem hívod fel őket?
jeep.hu
2/6 anonim válasza:
Csak tippelek, de szerintem egy ekkora új motor már milliós nagyságrendű.
Esetleg olcsóbban megúszod, ha találsz eladó jó állapotú használtat, esetleg komplett kocsit jó motorral, amiből kibontod.
3/6 A kérdező kommentje:
uhh, hát az télleg nem olcsó de szerintetek egy bezines kibír 300e km-nél többet ? 5200ccm-es 220Le.
2009. aug. 12. 20:56
4/6 anonim válasza:
Jóbban jársz ha veszel egy külföldi papirost vagy egy lopotat.A kutya sem kérdi hogy mi az alvázszám.Rendőr megsem találja ilyen újabb autoknál.Amugysem nézi ha minden papir stimmel.Vagy vegyél olyan kocsit ami ősszevan törve a hátulja meg az oldala csak a motor legyen épp.
5/6 anonim válasza:
Hogy kibír-e 300e km-nél többet, ez attól függ, hogy hogy hajtották, nem pörgették-e tartósan túl, nem kapcsoltak 6-at városban 50-nél, illetve hogy rendszeres karbantartás, olajcsere megfelelő minőségű olajra mindig előírásszerűen meg volt-e.
Elvileg kibírhatja. (Pl a buszok motorja is akár egy millió km-t is elfut megfelelően karbantartva.)
6/6 A kérdező kommentje:
:O nemis tudtam
köszönöm a válaszokat
A busz általába diesel az kibír annyit mint pl egy kamion ami 1 milla fölött jár a km órája, nem ?
2009. aug. 13. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!