Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok, fiúk! Melyik autó...

Lányok, fiúk! Melyik autó tetszik nektek igazán - 2012 BMW 5,2007 Mercedes CLS, vagy Bangle 7-es (E65)?

Figyelt kérdés
Nem "csajozni" szeretnék velük, csak az ízlésetek érdekel.

2012. nov. 5. 21:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: én is úgy tudom, hogy a Lexusokhoz szinte semmi nincs. :)

Utolsó előtti: miért vált ki belőled rossz érzéseket pl. egy CLS (az eredeti), hisz az az autó a kecses, lágy ívekről, a szépségről szól - kívül, belül - és miért nem taszít egy LS600h? Ez a Lexus ugyanolyan maszkulin nagydarab kocsi, mint pl. az F01-es 7-es. Nem látok egy fikarcnyi különbséget sem a kettő között.

2012. nov. 7. 13:20
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

"Utolsó előtti: miért vált ki belőled rossz érzéseket pl. egy CLS (az eredeti), hisz az az autó a kecses, lágy ívekről, a szépségről szól - kívül, belül - és miért nem taszít egy LS600"

Erre én is kíváncsi lennék. Egyébént az f01-es 7-es nem egy szép darab. Annál még az e60 is szebbre sikerült.

Nálam az etalon az e39 touring.

2012. nov. 7. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy egy 2012-es BMW-hez a bontóban keresgélnél cuccot:)

Igen, a CLS egy kakukktojás itt, teljesen más stílus.

A másik 2 azért taszít amilyen emberek nagy százalékban használják őket.

2012. nov. 7. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Fiat 500
2013. aug. 8. 10:24
 15/19 anonim válasza:

Ha kicsi a cerkád, a nagy autó csak átmenetileg és elenyésző mértékben segít. :-)

Amúgy gondolod azok a 'csajok' tudják, hogy mi az hogy Bangle 7 E65?

Ja, és magadnak vennél (vesz apuka) autót vagy másnak. Az számít, hogy neked tetszik, vagy az hogy másnak tetszik?

2013. nov. 24. 14:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Nincs kicsi "cerkám", de te biztosan jobbab tudod tőlem is, hisz most is azt akarnád bámulni, ha hagynám! :DD És nincs apuci sem a képben, nem akarok egyet sem venni - egy 2012-es 5-ös van vagy 12-17 millió magyar péz', tudod mikor dobnék ki ennyit egy autóra... Ismét egy újabb okos megmondóember - mert belőletek sosem elég!

De a kérdésedre vászolva: "csak az ízlésetek érdekel", az, hogy nekem mi tetszik, senkire sem tartozik. Köszöntem!

2013. dec. 17. 15:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Mercedes Mercedes Mercedes!!!

Akinek volt mar az tudja mirol beszelek.

Akinek nem az meg csak irigykedik sokszor

Jelenleg is az van ugyan nem uj.

Semmire nem cserelnem ell.

Akkor inkabb leszek gyalogfuti :)

2014. jún. 24. 15:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Nissan Skyline s15 a lagjobb :)
2016. ápr. 5. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi a bánat az a Nissan Skyline S15?

Vagy Skyline, vagy Silvia S15. Skylien S15 nem létezik.

Egyébként a CLS valóban kakukktojás, nem ugyan abban a kategóriában játszik mint a másik 2.

És miért lenne kis cerkája annak, akinek ilyen autója van? Világi baromság.... Mert valaki szereti a kényelmet? Esetleg ebben fér el a család?. Még a terepjárósokra is ugyan ezt mondják... Ez tökéletesen a savanyú a szőlő mintapéldája.

Általában ezt azok hajtogatják akik 3 méteres Swiftel járnak, mert nagyobbat nem engedhetnek meg maguknak, és inkább meggyőzik magukat hogy "nem baj, nagy autóval úgyis a kiscerkások járnak"

2019. máj. 8. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!