Egy 2 literes benzines turbos peugeot 806 ami kb 150 loeros kepes elhuzni 2 tonnat 1500 km-ren? Mien problemam szarmazhat belolle?
Szerintem nem is képes rá - de ha képes is, akkor is hazavágja szerintem az egész gépészetét.
Mellesleg ha a rendőr megállít véged van, ugyanis ha jól dereng saját tömegnél nagoybb vontatmányt tilos szállítani, ill. ha a 3,5T össztömeget átléped akkor már a B kat jogsi sem lesz jó...
A forgalmiban, és az autó gépkönyvében benne van, hogy mekkora tömeget vontathat, fékezve/fékezetlenül.
B kategóriás jogsi pedig szerintem egyébként sem enged 750 kilónál nagyobb vontatmányt, de nézz utána.
jogositvanyom van 7.5 tonaig vagyis c kategoriaju ha joltudom ezzel szemejauto utan is huzhatok nagyobb utanfutot engem igazan az erdekelt h a motor birna e?
de szerintem a halottak utan nem kockaztatom meg.kosz az infokat
Nem csak a jogsi hianya lenne akadaly, hanem az is, hogy meg van hatarozva (lasd forgalmi!), hogy az adott autotipus mekkora tömegü utanfutot vontathat. Ennek tullepese eseten feljelent a rendör, plane külföldön (nyilvan nem M.O.-on akarsz 1500 Km-t ide-oda menni) szamithatsz ra, hogy le leszel allitva, es szaftos birsagot kapsz, az utanfutot sem viheted tovabb. Mert azert a vaknak is feltünik, ha egy utanfuto merete meghaladja a kocsiet. A masik, hiaba birja a motor, ha az elsö erösebb fekezesnel letol az utrol a 2 tonnas utanfuto, rafutofek ide, vagy oda.
Ekkora suly megmozgatasa pedig jocskan probara teszi a kuplungot, valtot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!