Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem lehet vezeti azzal...

Miért nem lehet vezeti azzal a papírral amit az okmányirodába adnak míg meg nem érkezik meg a jogosítvány?

Figyelt kérdés
Első , B kategóriás jogosítványról van szó. Kicsit idegőrlő , hogy már több mint három hete vár az ember. Azt sem értem , hogy mégis mi tart ennyi ideig!?
2012. nov. 3. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert az a papír nem jogosítvány,csak egy kérelem a jogsihoz.

Ha azzal a papírral vezetsz és netán igazoltat a rendőr,abban a pillantban ahogy meg kapod a jogsidat,már veszik is el,mert ergo engedély nélkül vezettél.

Mi tart ennyi ideig?

Volt pár ünnep,nem dolgoztak,egy kicsit késik a jogsid.

2012. nov. 3. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert még nem vagy benne a rendszerbe ,megállít a rendőr lekéri az adatokat az fog megjelenni ,hogy nincs jogsid

"mi tart ennyi ideig!?"a sok jogosítvány legyártása ,nem vagy egyedül aki most tette le a jogsit :D

2012. nov. 3. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Mert ez itt Abszurdisztán. Én is naponta 3X néztem a postaládát. Nekem 2 hétig tartott mire megérkezett.
2012. nov. 3. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert azt a papírt otthon is elkészítheted, nem igazolja hitelt érdemlően azt, hogy tényleg jogosult vagy a vezetésre. Ráadásul amíg el nem készül a jogosítványod, a központi nyilvántartásban sem szerepel, hogy van ilyened, tehát a hamisítást sem tudják ellenőrizni úgy, hogy "beszólnak a kapitányságra".
2012. nov. 3. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a központi okmányirodában csináltattam (Visegrádi utca) és 1nap volt az egész. SMS ben értesítettek , hogy mehetek érte.
2012. nov. 3. 15:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké , én elhiszem hogy sok jogsit kell csinálni . De nem hiszem , hogy ez közel egy hónapig tart. A magyar mentalitásból kiindulva meg biztos nem kapkodják el , ha már csak a hivatalokba ülő személyek munkamorálját nézem.
2012. nov. 3. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha már a munkamorál...

Nézz utána! A közigazgatásban 30nap az ügyintézési idő. (2004 évi CXL. törvény)Ezzel számolj mindig. De gondolom erről tájékoztatott az ügyintéző.

2012. nov. 3. 19:09
 8/8 Combi27 ***** válasza:

az a papír ugyan az mint amit a jogosítvány meghosszabításakor adnak!

Hogy miért nem lehet vele vezetni..na ezt én is feltettem 10 éve, mikor a jogsim készült...azt mondták hogy van olyan rendőr aki elfodadja van aki nem..a hosszabbításos papírt meg elfogadja mind...

2012. nov. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!