Golf 3 GTI vagy Astra G 1.6? Melyiket lenne érdemes megvenni?
A G Astra nem szép? Most a szívembe gázoltál. :(
Egyébként Astra. Olcsóbb hozzá az alkatrész, a nagy kínálat révén ki lehet könnyen fogni egy kevés kilométeres, vezetett szervizkönyves, jól felszerelt példányt, ráadásul a színből is válogathatsz. G3 GTI meg egy kis seggrakéta, nagyon jó autó, viszont kevés van belőle, azoknak nagy része is széthajtott sportkormány és váltógombos boyracereké volt. Az alkatrész is drágább.
Nekem volt Golf 3. 14oo ccm nagyon jó autó,de mivel 92-es kiadás volt jötttek elő a hibái.
Lecseréltem 17oo ccm G Astrára,és mondhatom nem kellene ettöl jobb.újra megvenném
Én a G Astrát venném. Mondom az indokaimat. Rengeteg van belőle így sok alkatrészt gyártanak hozzá, de ha bontott alkatrészt keresel az is van rengeteg. Mivel sok alkatrész van ezért nem is "drágák". Ami még szerintem az Astra mellett szól, az az hogy a jó állapotú Golf nem olcsó, viszont ha olcsóbbat veszel akkor előfognak jönni a hibái.
A Golfot sok fiatal veszi, ezért az olcsóbbakat általában hajtják is.
Egy szóm mint száz, Astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!