Mennyitől érdemes Opel Astra G-t venni?
Úgy értem, mi az az összeg, ami már nem túl olcsó ahhoz, hogy gyanús legyen? Kb 8-10 éveset.
Ja és másik, hogy ebből az 1.2-es milyen?
Az 1,2-es nagyon gyenge. Inkább 1.4-est!
800 000ft alatt ne nagyon nézelődj.
min 800e
és 1,2 rosszabb mint az 1,4 mert többet eszik,
ez elég nagy kaszni neki ezért lombhább is és többet is eszik
Helló.
Astra 1.4 16V X14XE motorkóddal elég jó. szerelő szemmel tudok hozzászólni. Viszont ha vásárolsz autót, vigyél el egy szerelőt magaddal, aki tényleg szerelő, nem csak "ért" az autókhoz:) Nem a kortól függ! Egy 1999 es évjáratú G Astra is lehet oylan mitn egy 2002 es :)
További szép napot!
Astra ecotec motorral, (pl.? x14xe, x16xe... nem szereti az öreguras vezetést. Pörgetni kell, mert az alacsony fordulatszám a szelepek kokszodásához vezetnek, melynek vannak egyéb következményei. Megelőzni jobb a hibát!!!
Nekem 2001.11 havi Astra G 1.4 16v van. Kisseb-nagyobb parkolási hibákkal, de szerkezetileg kitűnő, belső megkímélt!!! Nemrég bevittem egy kereskedőhöz, árajánlatot adott: 650 eFt. :o) Még sokáig megtartom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!