Megbízható régebbi olcsó automata autó?
8-15 év közötti megbízható automata váltós autót keresek.
Létezik ilyen? maximum 5-800 e. körül. Autónavigátoron olvasgattam de igazából nem találtam. Márka, típus ?
Nos most ha belegondolsz a kérdéseddel meg is válaszoltad a problémád:
"régebbi olcsó automata autó"
ami régi eleve produkálja majd a kisebb hibákat néha nagyobb meglepetéseket, ami olcsó az eleve nem szokott jó lenni, az automata meg mivel ritka errefele mint a xar, és nem is értenek hozzá különös hibapont. Egyáltalán minek neked épp ilyen?
300-ért vegyél valami tömegmodellt, Corsa B, Astra ha mázlid van kifoghatsz egy jó Golfot benzinesben, Swift, stb.
És mondjuk 2000-2003 közötti Volkswagen-ek se jók automatába ? vagy manuálisban ? igaz drágábbak is.
És az örök kérdés : benzin vagy dízel ? A dízelt melegíteni kell beindítás után? Vagy ez csak a nagyon régi autókra igaz ?
Egy automata, mindig is kényesebb volt mint egy manuális, és ez igaz az újabb modellekre is. minél újabb, annál bonyolultabb-drágább.
Szerintem tökéletesen jó egy manuális vw is.
Dízelt csak akkor vegyél, ha sokat is mész vele, mert úgy spórolhatsz is vele, de ha csak munkába meg a haza útra kell, szerintem elég a benzines is.
És nem is érhet annyi meglepetés mint egy dízellel. (turbo, porlasztó, porlasztócsúcsok, adagoló, nagynyomású szivattyú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!