Mondanál jó autóbelső tisztító szereket műszerfalra, ülésre, kárpitra stb?
Szerintem ne Cillit benggel kezd, használj egyből hypot...
Amúgy ha kocsimosáskor szilikonnal átfújod a műanyag, műbőr, gumi részeket, letörlöd a felesleget, akkor elég csak néha ronggyal áttörölni, nekem ez bevált.
A szilikon az azokon a burkolatokon jó,ami ilyen sima kemény műanyag,régen én is sokat használtam ha olyan kocsim volt,de az újabbakon már ezek a matt,kicsit gumis tapintatu anyagok vannak,arra nem lehet szilikonozni.
Amúgy tisztítószerek érdekelnének,milyen márkájú,nevű cuccokat használtok,hogy a mocskot lemosd belülről?Ujjlenyomat,üditő,szalámis szendvics nyoma stb stb
Üvegekre CLIN
kárpitra, ülésekre VANISH
műanyagokat először lemosni szappanos vízzel, aztán miután megszárad, akkor valami műanyag és gumiápoló folyadékkal lefújni (pl a Tecsóban kapható VIP CAR műa. és gumiápoló is megteszi, portaszító hatású 500 ml, pumpás flakonos)
De a Vanish az jó a sima szövetülésre is?
Hogyan kell használni?Vödör víz,bele vanish oxy action és akkor szivacsot mártsak bele és dörgöljem bele az ülésbe?De az mikorra szárad ki?
Igen, szövet ülésre is jó, mármint csak arra jó! Bőrülést letörlöd mosószeres ronggyal, utána meg bőrápolóval.
Egy kis VANISH-t rá kell önteni szivacsra és elkenni a folton. Azt hiszem 5 percet kell várni, utána meg kisvödör víz és ugyanúgy szivaccsal dörzsölni azt a részt, amit bekentél Vanish-sel.
Addig kell csinálni, amíg habzik (na jó egy kicsit mindig fog, ezért a nagyját le kell szedni aztán a többit hagyd úgy, majd megszárad!)
Hát igen a száradás. Ezt ajánlatos nyáron csinálni, utána meg kinn hagyni a napon a kocsit, úgy jobban megszárad.
Meg lehet csinálni most is, persze jóval hosszabb idő alatt fog megszáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!