Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Seafoam motortisztítót vásárol...

Seafoam motortisztítót vásárolnék. Na de hogyan?

Figyelt kérdés
Amerikai termék és csak ott illetve Kanadában kapható. Néztem ebayon is, nem szállítanak Európába. Nekem mégis kéne.

2011. nov. 24. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Felejtsd el! Mindig ugyanazok az emberek árulják ezeket a termékeket világszerte, csak más néven kerül újra és újra forgalomba. Az eredmény minden esetben motorcsere, vagy teljes motorgenerál, vagy nem történik semmi változás.

Én anno a Xado-t próbáltam, és az első adag után visszavittem mert rosszabb lett tőle mint volt.

2011. nov. 24. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Sok embernek bevállt. Az alkalmazása egy kissé drasztikus ahogy láttam. Először füstöl meg pöfög mint atom, aztán javul a helyzet.
2011. nov. 24. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Amikor ilye módon tisztítod a motort az olyan mintha beleöntenél 2 liter olajsarat.

Az évek alatt beragadt koszt, ami nem zavarja a müködést, feloldja és tönkrevágja a motort.

2011. nov. 24. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem javasolnám, volt tényleg akinek bevált, de volt olyan is akinek csapágyas lett tőle az autó. Olyan szinten felhígitja az olajat, hogy annak nem lesz kenése. Én a saját autómba bele nem tölteném.
2011. nov. 24. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!