Seafoam motortisztítót vásárolnék. Na de hogyan?
Figyelt kérdés
Amerikai termék és csak ott illetve Kanadában kapható. Néztem ebayon is, nem szállítanak Európába. Nekem mégis kéne.2011. nov. 24. 14:53
1/4 anonim válasza:
Felejtsd el! Mindig ugyanazok az emberek árulják ezeket a termékeket világszerte, csak más néven kerül újra és újra forgalomba. Az eredmény minden esetben motorcsere, vagy teljes motorgenerál, vagy nem történik semmi változás.
Én anno a Xado-t próbáltam, és az első adag után visszavittem mert rosszabb lett tőle mint volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Sok embernek bevállt. Az alkalmazása egy kissé drasztikus ahogy láttam. Először füstöl meg pöfög mint atom, aztán javul a helyzet.
2011. nov. 24. 15:13
3/4 anonim válasza:
Amikor ilye módon tisztítod a motort az olyan mintha beleöntenél 2 liter olajsarat.
Az évek alatt beragadt koszt, ami nem zavarja a müködést, feloldja és tönkrevágja a motort.
4/4 anonim válasza:
Én nem javasolnám, volt tényleg akinek bevált, de volt olyan is akinek csapágyas lett tőle az autó. Olyan szinten felhígitja az olajat, hogy annak nem lesz kenése. Én a saját autómba bele nem tölteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!