Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Vectra 1.8 (ötajtós) -ra...

Opel Vectra 1.8 (ötajtós) -ra milyen nyári gumit tegyek?

Figyelt kérdés

Elkoptak (hat év alatt) a régi gumik, és most nem tudom milyen kereket tegyek (nem most, majd nyáron). A felni mérete 215/55 R16.

Ilyen felsőbb kategóriásra gondoltam, Continental, Michelin, Pirelli és ilyenek csak nem tudom hogy melyik modell legyen. Jó gumi legyen, szóval olyan drágább. Ti miket ajánlotok?

2012. nov. 1. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Hosszú távra mindenképp jobban jársz a Michelinnel, mert sokkal tovább bírja, mint a többi.
2012. nov. 1. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!
2012. nov. 1. 20:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Viszont az adott pillanatban is jobban teljesít (marmint fekezes kanyarodas kapazkodas)?
2012. nov. 1. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Michelin nyárigumi valóban tovább bírja,de ennek megvan az ára is: esőben borzalmasan csúszkál.
2012. nov. 1. 21:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez fontos volt.

A Continental-al kapcsolatban valami jó/rossz?

Nem akarok rossz márkátlan gumit tenni a gépre!

Csak a legjobbat.

40-50 ezres kategória lagjobbjai?

2012. nov. 1. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:
én kizárólag Goodyear-t használok bevált jó márka, max. még a Bridgestone, ha nagyon nem akarod ezeket akkor Michelin
2012. nov. 2. 08:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan Michelin, ami borzalmasan csúszkál, általánosítani nem lehet. Attól, hogy x évvel ezelőtti Michelined sz.r volt még nem azt jelenti, hogy mind az. Egy általánosítás helytálló: a Michelin gumi mindig a legjobbak között van, és mindig nagyon lassan kopik.
2012. nov. 2. 09:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Olyan 93V-től gondoltam.

A Michelin Primacy jó?

Continental ContiPremiumContact 2 és 5 közt mi a külömbség?

Pontos modelt tudtok mondani esetleg?

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!

2012. nov. 2. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!