Egerecske kérdése:
Létezik hogy ez a trabant alig futott többet mint háromszáz km? (lent)
2012. nov. 1. 15:24
1/16 anonim válasza:
Igen ,előfordulhat ilyen. Kb így:
A Papa 1990-ben megvette,aztán rá 1 hónapra meghalt. Az Mama meg csak rá-rá nézett a garázsban évente, mikor dolga volt ott,míg nem valaki aztán megvette 22 év múlva bagóért,kipofozza kissé polírozza,stb
Most meg megkérik az árát ,de ennyiért nem megy el az életben.
2/16 anonim válasza:
Ahogy az első írta. És tényleg nagyon drága....
3/16 anonim válasza:
Igen! Nézd meg a képeket róla és nézd meg az árát is. Látszik rajta, hogy olyan, mintha most gurult volna le a gyártószalagról. Nem semmi. Ha trabantimádó lennék, biztosan ráharapnék, de nem szeretem...
4/16 anonim válasza:
Igen, de ennyit nem ér az biztos!
Láttam már hasonló Ladákat is hirdetnek az oldalon 2 millió fölötti áron. Évek óta nem kelnek el.
5/16 anonim válasza:
Hát az a jép, ahol látszik, hogy kezd rozsdásodni, szerintem sokat ront az értékén. Ha még egy 601-es, vagy az előti modell lenne, akkor azt mondanám, hogy veteránvizsgával és szalonállapotban rozsdafolt nélkül ér ennyit, de ez így hogy csak 22 éves, még ilyen jó állapotban sem ér 400ezernél többet. És még ez is jóindulatú összeg. Amúgy meg előfordulhat, hogy csak 368 km-et futott, de ha ennyi ideig nem használták, akkor valószínűleg nem is foglalkoztk vele. Vagy sok dolog el van érve benne, vagy ha eladás előtt herehozták, akkor ugyan annyi utángyártott alkatrész van benne, mint mondjuk egy 80ezer km-et futottban.
6/16 anonim válasza:
Amúgy is mostanság kinek van ilyen öreg keleti autóra 2millió forintja? Egy ilyen trabantot még csak kiállításra sem vihet, mert még ahhoz meg fiatal és sok van belőle.
7/16 anonim válasza:
Sajnos túl fiatal ahhoz, hogy ilyen nagy értéke legyen. Ki hinné el, hogy az új állapotú Simsonokat 350-ért lazán el lehetett adni valamikor?
8/16 anonim válasza:
most láttam, hogy kétmillió akármennyi, te jó ég! én még a 215 ezret is sokallom, amennyinek először hittem
9/16 anonim válasza:
Aki 215-öt sokallná, az hülyeséget beszél! Mégegyszer: új állapotú simsont 350-ért el lehet adni!
10/16 anonim válasza:
persze hogy lehet, csak nem Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!