Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó vásárt csinálnék ezzel a...

Jó vásárt csinálnék ezzel a Fiat-al?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett nekem ez a Fiat Uno, és mivel csak május óta van jogosítványom ezért szerintem kezdőautónak nem érdemes vadonatújat venni,ezen szeretnék gyakorolni.

Úgy hallottam erős a motorja,és a fogyasztása is alacsony,ami azért valljuk be ilyen benzinárak mellett nem a legutolsó.

Azt hallottam,hogy az alkatrészek is olcsók hozzá,mondjuk nem szeretném hetente szervízbe hordani.

Nektek mi a véleményetek róla?:

[link]

2012. okt. 31. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

'92-es Fiat 113ezer kilométer:D

Tehát megvették a fiatot majd mentek vele napi 15 kilométert:P Feltételezem egy 16 éves lányé volt akinek nem volt jogsija, csak igy lehet, máshogy ez nem jön ki.

Ezt a számot bátran szorozd meg 3-al hogy a valósat kapd.

Ettöl függetlenül 2014-ig van rajta vizsga, már ez önmagában megéri azt a lovét ami rá van irva. Pár dolog ami miatt nem érheti meg: ha eszi az olajat mint a dög vagy ha az alapjárat ingadozik, akkor ne vedd meg.

Még egy szempont a döntéshez: ha ebbe az autóba egy másik autó beleszáll úgy megy át rajta mint kés a vajon.

2012. okt. 31. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Ém maximum 100 ezret adnék érte! A km hez pedig még 100 ezret bátran hozzáadhatsz! :)
2012. okt. 31. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Anak jó lenne ez a vásár aki eladja! Tegnap is volt valami hasonló kérdés .... nem?
2012. okt. 31. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs szétrohadva, meg nem zörög akkor jó ez ennyiért, bár én még alkudtam volna.

öcsém múlt héten vett át munkatársamtól egy '90-es 1.3-as Swiftet 2 év műszakival, kilakatolva 120 000ért :)

Ilyen rohangálósnak meg összetörni valónak jók ezek. Ennyiért rendes biciklit alig lehet kapni.

2012. okt. 31. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Én pont ilyenen tanultam vezetni. Hát, nem volt a kedvencem.

Ha átlagosnál kisebb termetű vagy, akkor talán el is férsz benne kényelmesen.

Műszakilag nekem a váltó meg a bovdenes kuplung volt leginkább ami nem volt szimpatikus.

A km-rel meg nem tudom mi a gond. Én inkább azt nem értem, hogy tud valaki esetenként napi több száz km-eket beletenni egy autóba minden áldott nap és így 3-4 évesen 300.000 körül van az autóban. A használtautó piacon rengeteg ilyen is van. Hacsak nem céges autó, áruszállító vagy taxi.

Nekünk van egy ennél jóval öregebb első tulajos autónk, amiben 67.000 km van.

2012. okt. 31. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:

A kilométer az természetesen kamu.

Jártam pont ilyennel, szerettem.

Ha nincs szétrohadva, gumik még használhatóak, minden fontos dolog működik, akkor megveheted.

Te leszel valószínűleg az utolsó tulaja, és egy fillért sem fogsz viszontlátni abból a pénzből amit ráköltesz, de tanulni jó lesz.

2012. okt. 31. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Fiat Uno?

Ez csak vicc ugye?!

2012. nov. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!