Mitől lehet nagy Suzukim alapjárata?
Figyelt kérdés
'95 1.3 Swift kb két hónapja kezdődött hideg motornál 1500 leszarom had melegedjen de meleg motornál ha menet közben kinyomom a kuplungot felmegy 2-2200 onnan nagyon lassan vissza 1500 alá nem megy.Állóhelyzetben ha csak megpöccintem a pedált és egyből el is engedem ugyanez.Sík területen gázadás nélkül gyorsul az autó. Vágom én hogy tüzes a vas de ennyire ne akarjon menni:)2012. okt. 30. 16:19
1/8 anonim válasza:
Alapjárati léptetőmotor elkoszolódott.
2/8 anonim válasza:
"Vágom én hogy tüzes a vas de ennyire ne akarjon menni"
Na ezen szakadtam a röhögéstől. :D
Sanszos, hogy az alapjárati motorral lesz valami gubanc. Egyébként még mindig jobb, hogy így jártál és nem fordítva. Hiába nyomnád a gázt az autó nem sokat gyorsulna! :D
3/8 A kérdező kommentje:
Holnap ki is szedem szemrevételezésre ha féktisztótóval kifújom az úgy ok vagy van vmi spec módszer?
2012. okt. 30. 17:14
4/8 anonim válasza:
Automata szívató van-e benne? Air by pass szelep a böcsületes neve. Az koszolódott el szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
automata szívatós jaja, de akkor most hol is található az air by pass szelep?
2012. okt. 30. 17:26
6/8 anonim válasza:
Szedd ki töröld le a kúpot fémtisztára meg a fészkét is. A tengelyt kézzel tudnod kell mozgatni, ha nem megy akkor még jobban szedd szét és takarítsd ki, hajlamos behordani oda a trutyit.
7/8 A kérdező kommentje:
de ott van az injektor bal oldlán vagy magát az injektort szedjem ki?
2012. okt. 30. 17:30
8/8 A kérdező kommentje:
tudnátok képet küldeni hogy pontosan mit is kell kitakarítanom nem vagyok lusta utána nézni csak nem egyértelmű :)
2012. okt. 30. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!