Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a H1, H4, H7...

Mi a különbség a H1, H4, H7 és HB3 jelzésű autóizzók között?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A foglalatuk s a méretük illetve bizonyos esetekben a teljesítményük is. De amilyen kell a kocsidba olyat tegyél bele mert mást nem fogsz tudni.
2012. okt. 28. 23:27
 2/11 anonim ***** válasza:

Más az alakjuk, valamint az izzószál elhelyezkedése.

A H4 ráadásul kétszálas, szóval az olyan autókba való, amelyekben a tompított és a távolsági fényszóró szerepét a lámpán belül ugyanaz parabola látja el. A többi olyan autókba van beszerelve, ahol külön parabolája van a tompított és a távolsági fényszórónak.

2012. okt. 28. 23:28
 3/11 A kérdező kommentje:

Kösz. És hogy tudom eldönteni, hogy az én autómhoz milyen kell?

H4 akkor kiesett a listából. A tompított nálam xenonos, a távolságiba meg a ködlámpába kell hagyományos izzó. Egy 2005-ös Opel Astra H-ról van szó egyébként.

2012. okt. 29. 08:29
 4/11 T5- ***** válasza:
71%
Marha komplikált, sose jönnél rá. Kiveszed-megnézed. Amúgy talán a refi H7 a köd meg H1 abban.
2012. okt. 29. 13:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Tényleg komplikált, mert nem akarom csak azért szétszedni, hogy megnézzem, aztán rakhassam össze, hogy elmenjek venni, aztán újra szétszedjem.
2012. okt. 29. 13:54
 6/11 T5- ***** válasza:
65%
Hát valóban igénybe vesz vagy öt percet.... Akkor ne rakd vissza, hanem csak az újat, a mintát meg vidd a kezedbe.
2012. okt. 29. 14:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem szándékoztam kilométereket gyalogolni, pláne nem ilyen időben.
2012. okt. 29. 14:12
 8/11 T5- ***** válasza:
65%
Miért ki mondta, hogy gyalog menj. Éjjel nappal refivel közlekedsz vagy mi, nem értem. Attól, hogy nincs benne izzó még beindul az autó. Nem lesz semmi baja attól, hogy elmész vele izzó nélkül a boltba meg vissza...
2012. okt. 29. 21:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem, majd biztos kibelezett lámpával, lógó kábelekkel fogok elmenni.
2012. okt. 29. 21:07
 10/11 anonim válasza:
A válaszoló jószándékú volt, aztán abban meg nagyon lógnak a kábelek, ha nem adsz rá áramot, semmi se fog abban csordogálni. Egyébként jobb kivenni és megnézni, mert én most benéztem, azt hittem, H1 és H7 kell, de kiderült, hogy 2 H1es kell, így mehetek vissza kicseréltetni..
2015. aug. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!