Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyet lehet csinálni hogy 2...

Ilyet lehet csinálni hogy 2 óra után oktatót váltok?

Figyelt kérdés
A gyakorlati vezetést szerdán fogom elkezdeni. A választott oktató egyben az autósiskola tulaja + igazgatója. Minap mondta a felesége, hogy neki megvan határozva hogy mennyi órát tarthat egy nap, sokkal kevesebbet mint más oktatók. Így lehet hogy nem tud nekem legalább hetente 2x 2órát adni /tanítani/, csak hetente egyszer 2órát. Amit én nagyon kevésnek tartok! Szerdára van időpontom, most ha nála levezetem azt a 2 órát, és úgy döntök hogy másik oktatót választok, aki legalább hetente 2x tud fogadni, akkor ez a 2 óra el lesz veszve, vagy ez is beleszámít a kötelező 30-ba, és a másik oktatóval csak 28 órát kell levezetnem?
2012. okt. 28. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha kitöltitek a kartont hogy aznap annyit vezettél akkor a mási oktatóval csak a maradékot kell levezetned, de beszéld meg az oktatóddal hogy mennyi órát szeretnél venni egy héten szerintem tuti találtok rá megoldást
2012. okt. 28. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:
beleszámít, nyugodtan választhatsz másikat
2012. okt. 28. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!