Piszkos a motoron a tankom annyiból áll a mosás benzint bele, összerázni és ki önteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 17:10
1/5 anonim válasza:
Én lebontottam a tankot és sódert tettem bele ... és összeráztam aztán sok víz kimosni a sódert és annyi :) az 1 2 maradt kavics kis szem meg úgy is fent akad a szűrőn ami közvetlen a tankra kapcsolódik.
Elég extrém mód ez a takarításhoz de utána szép tiszta.
A motorban állt benzin vagy 5-6 évet tank ra is belül minden kirakódott. De a benzin is jó megoldás! Felöntöd ott hagyod 1 napot és kész is :)
2/5 anonim válasza:
kicsi kavicsokat szoktak bele rakni,meg vizet..és összerázod -kiöntöd..ezt megcsinálod 3x és kész..
Vársz egy kicsit míg kiszárad a tank..
3/5 anonim válasza:
Állítóülag kólát bele, 3 napig hagyod állni, és fémtiszta lesz... (Szerintem meg ettől cukros, vagy ki öblíti előbb benzinnel?) Na, meg szoktak csavart, szöget belerakni kavics helyett, szóval a lehetőségek száma csodálatra méltó:) Ha teletöltöd friss benyával, akkor legalább 2-3 naőig hagyd állni, utána úgyis szemét lesz. (És néha rázogasd meg.) Ha sóder, akkor meg belerakod a sódert, belekötöd egy betonkeverőbe, egy du alatt jobb lesz mint az új. (Vagy ha nincs, akkor kézbe is rázhatod, csak izomlázad lesz.)
4/5 A kérdező kommentje:
Műanyag tank !! csak szemetes belől
2012. okt. 28. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!