Le szabad festeni a fényszóró belsejét?
Az autómhoz gyártottak fekete foncsoros sima fényszórót, illetve krómos sima fényszórót meg krómos projektorosat.
Én mindenképpen projektorosat szeretnék, de a fekete jobban megy az autóhoz, ha lelakkoztatnám egy hozzá értővel, akkor lenne gondom a rendőrséggel meg a műszakisokkal?
Attól hogy fekete színű még nagyon jól tükröződő anyaggal van bevonva.
Ha te azt befested feketére akkor lakkozhatod azt akárhogy, nem fog normálisan tükröződni. Ha projektoros a lámpád ha nem látni nem sokat lánál egy ilyen beavatkozás után.
Gondolom ilyenre gondoltál nem?
(mint pl.: Black Hella)?
Házilag is szoktak ilyet készíteni (fekete a fényszóró) és a rendőrbá' nem szól érte! :)
Még műszakin sem szólnak!
corsám van, és sima fényszóró van most benne, de kezd mattulni, már a polír se segített...
és ilyen fekete van: [link]
viszont projektorosban nincs fekete, ezért gondoltam, hogy házilag megoldanám, egy ilyennel:
szemezgetek még a dlr-es, meg angel eyes-os lámpákkal, mert azoknál van fekete kivitel is, meg projektorosak, de ezekről mind azt hallottam hogy rosszabbul látni vele, mint a sima lámpával
és első sorban látni szeretnék, és utána nézzen ki jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!