Már 2x merült le az akksim, jöhet egy új?
Figyelt kérdés
1.1es benzines motorhoz ZÁRT akksim van 44 amper órás, egyszer úgy merült le garázsban állt két napig, pedig a mély ládám ilyenkor semmit sem szív, mert rámértünk lekapcsolt állapotban is ellenállásmérővel, és nem szív semmit..aztán töltve lett vagy két óra hosszáig, aztán beraktuk a kocsiba beindult..rá egy hétre most pizzát szállítok vele, és indítom ugye meg leállítom sokszor, ment a tompitott az ablaktorlo meg a mély meg a gps, leállítottam, rá egy fél percre beindítanám és nem indult, meg kellett bikázni..hogy hogy ilyen hamar lemerült? Nem tudom mennyi idos az akku, a kocsit most vettem egy honapja.2012. okt. 27. 22:54
1/2 Honorare válasza:
ha van ra mod akkor merd ki...
mert lehet hogy csak valami leszivja....
az erositonek meg biztos ami bizto rakj egy kapcsolot...
de a sarukat is nezd meg...
en megszivtam mar azok miatt is...
2/2 anonim válasza:
Aki eladja az autót, sokszor kicseréli az akksit egy dögledezőre, ezt jó tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!