Akkumultárom merült le vagy a generátor ment tönkre?
jah peugeottoknál nem először hallom, hogy tönkremegy az elektronika... ez nem akksi...azt bárki megtudja állapítani, hogy milyen hangja van egy merülő akksinak.
bocs az offért de szerintem csak szaki segíthet
ez fájni fog a pénztárcádnak...
Bika kábellel rá kell segíteni egy másik autóról beindításkor.
De ez csak alkalmi segítség,ha az akku ilyen hidegekben már nem képes rendesen indítani akkor kezd az élete végéhez közeledni.
Generátor hiba esetén : ha beindítod,és jár a motor,akkor égve marad egy "akku" lámpa a műszerfalon ami azt jelzi hogy nincsen töltés az autóban,azaz sürgősen ajánlatos egy autóvillamosságihoz eljutni,és addig is (ha lehet) lámpa nélkül közlekedni,hogy ne fogyassz annyi elektromosságot.
Tegnap tettem fel én is egy hasonló kérdést, itt el tudod olvasni a válaszokat, ha érdekel. http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__138..
Majd délután leviszem az aksit, megnézem, mi lesz.
Amugy nálam is ha ráadom a gyújtást világít minden rendesen, de ha elfordítom a kulcsot alig fordul a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!