Ha valaki nagyon olcsón adja el az autóját annak lehet
valami rejtett baja, vagy csak egyszerűen gyorsan túl akar
adni rajta?
Figyelt kérdés
Párommal nézegettünk autóhirdetéseket, Suzuki Swift Sedant kerestünk. Láttunk egyet 175 ezerért. A képek jók voltak, a hirdetés szerint pedig az autó egy álomautó volt, jóformán tökéletes állapotban, tele extrákkal. '94-es évjárat. Párom azonnal ment volna érte, én a másnapot javasoltam. Addigra elvitték. Azóta is ezen agyalok, hogy hogy csúszhattunk le róla. Végül '96-ost vettünk, 230-ért... Ezért is bánt a dolog. Talán nem is érte volna meg ennyire olcsón, ár alatt?
2012. okt. 26. 12:54
1/8 anonim válasza:
A szarokat gyakran még túlárazzák, nemhogy olcsón adják!
Amúgy meg fölösleges ezen aggódni! Elment, hát elment...vettetek egyet, ami biztos jobb és szebb is!
SUZUKI FOREVER!
2012. okt. 26. 12:59
2/8 anonim válasza:
Ne bántson a dolog.
Ha egy "álom" swiftet 175 000 ft-ért hirdet valaki akkor az jó eséllyel egy bontószökevény.
Hiába vetted volna meg, ha rá kell költened egy vagyont mire rendbe teszed. Ismered a mondást, olcsó húsnak híg a leve...
Sok balesetmentes KM-t az autóhoz. (az vásárlás utáni kötelező olajcserét ne felejtsd el!)
2012. okt. 26. 14:31
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "bíztató" szavakat. :) Én is erre gondoltam, hogy nem véletlen került annyiba. Csak utólag belegondolva meg olyan rossz érzés, hogy azért több mint 50 ezer Forinttal volt olcsóbb, és mennyi mindent lehetne most venni az autóba annyiból - ha aznap nem mondom azt hogy majd holnap... :)
2012. okt. 26. 14:36
4/8 anonim válasza:
Véleményem szerint a párodnak lett volna igaza! :) Ha megtetszik valami és az ára is megfelel, akkor azonnal el kell menni megnézni, különben mindig csak lemaradsz róla. Ha már élőben is látod, jobban el tudod dönteni a kérdést. Nagyon sok esetben sürgős az eladónak és ilyenkor mélyen a piaci ár alá mennek. Egyébként az, hogy másnapra elkelt jól mutatja, nem is lehetett annyira rossz. Sok dologról lemaradtam már én is az "alszom rá egyet és reggel majd felhívom" miatt. :)
2012. okt. 26. 20:06
5/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt már sajnos soha nem tudjuk meg. Mindenesetre ha valóban annyira jó autó lett volna, akkor azt 200-ért is elviszik szerintem még azon a héten. Az olcsó autók 1-2 nap alatt elmennek (azóta nézegetem a hirdetéseket - magam sem tudom miért). Egyébként telefonon felhívtuk aznap lebeszélni a másnapot, annyit mondott a koma, hogy az első szélvédőnek nem ártana egy csere, mert van benne egy repedés. Viszont a hirdetésben erről egy szó nem volt, képen nem látszott. Ha annyira korrekt az eladó akkor ezt kötelessége ott feltüntetni a többi hibával együtt, nem igaz? Ennyi erővel lehet az aksit is kellett volna benne cserélni meg még egy csomó dolgot. De azért picit esz a fene hogy milyen volt/lett volna. :)
2012. okt. 27. 09:53
6/8 anonim válasza:
Én azt mondom tedd túl magad a dolgon és felejtsd el azt az olcsó autót. Jó eséllyel egy romhalmaz volt, talán pedig egy alkalmi vétel...
Megvettetek egy másikat és ez a lényeg. Ennek örülj, vidd el olajcserére, mosd le, porszívózd ki stb...
A másik autót meg felejtsd el.
2012. okt. 27. 17:13
7/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm. :)
2012. okt. 27. 21:18
8/8 anonim válasza:
Én meg azt mondom, hogy korrekt volt az eladó, mert tájékoztatott egy olyan hibáról ami a hirdetésből kimaradt. Egy sunyi erről egy szót sem szólt volna, csak a " jé, ezt észre sem vettem" szöveget kaptad volna személyes megtekintésnél. Természetesen műszaki háttér nélkül nem szabad beleugrani egy túl olcsó autóba, de ha van egy ismerősöd, vagy nem vagy teljesen kezdő a témában, akkor ne habozz! Persze ez csak az én egyszerű SZVSZ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!